Sayfa 125/1009 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Genel beklenti öyle.ama fed in faiz artiramama ihtimali yükseldi.yilbasindan sarkabilir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Temmuz sonuna kadar Fitch, FED ve TCMB kararları yön belirleyici olacaktır.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Enki sen onu bunu bırak geçen bişi sordum kargaşaya geldi..

Forever QE mi..
    Faiz artışı+ reverse QE mi..

Hangisi...
    Oooooo bir sürü cevap verdim..atlamışsın herhalde..biraz geriye dön..

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Oooooo bir sürü cevap verdim..atlamışsın herhalde..biraz geriye dön..
    Ya ne bilim öyle zor olduğundan böyle yazdım..
    Peki..

4. Daha haftalık kapanışlar gelmedi ama vaziyet benim penceremden şöyle;
    Euro ABD'den gelen kötü verilere rağmen 1,1490'ı test edemedi (Jr trump haberinden sonra test etmişti.), büyük ihtimalle 1,1490 altı kapanış geçekleştirecek. Yorgunluk belirtisi var bugün. Haftaya Draghi piyasanın istediğini vermez ve Euro gevşer.
    Dolar TL düşüş trendini geçen hafta kırdı ve bu hafta geldi tam o düşüş trendini destek yapıyor görüntüsü var. 3,528 desteğin olduğu yer.Eğer burada tutunursa yukarı hareket çok sert olur, takipteyim.
    Zar keza aynı şekilde 13 üzerinde kaldı şimdilik..
    Abd 10 yıllıkda günlük desteği 2,28di orasıda tutunuyor..
    FED 26 temmuz'da.. Ve bence Eylül'de QT başlatırlar..Enflasyon 2ye yakın büyüme verileride orta halli gelmeye başlarsa Aralık'da faiz artışı gelir..
    Piyasa QT'yi ciddiye almıyor gibi..Göreceğiz bakalım Temmuz toplantısında açıkladıkları zaman neler olacak..

5.  Alıntı Originally Posted by chronical Yazıyı Oku
    Daha haftalık kapanışlar gelmedi ama vaziyet benim penceremden şöyle;
    Euro ABD'den gelen kötü verilere rağmen 1,1490'ı test edemedi (Jr trump haberinden sonra test etmişti.), büyük ihtimalle 1,1490 altı kapanış geçekleştirecek. Yorgunluk belirtisi var bugün. Haftaya Draghi piyasanın istediğini vermez ve Euro gevşer.
    Dolar TL düşüş trendini geçen hafta kırdı ve bu hafta geldi tam o düşüş trendini destek yapıyor görüntüsü var. 3,528 desteğin olduğu yer.Eğer burada tutunursa yukarı hareket çok sert olur, takipteyim.
    Zar keza aynı şekilde 13 üzerinde kaldı şimdilik..
    Abd 10 yıllıkda günlük desteği 2,28di orasıda tutunuyor..
    FED 26 temmuz'da.. Ve bence Eylül'de QT başlatırlar..Enflasyon 2ye yakın büyüme verileride orta halli gelmeye başlarsa Aralık'da faiz artışı gelir..
    Piyasa QT'yi ciddiye almıyor gibi..Göreceğiz bakalım Temmuz toplantısında açıkladıkları zaman neler olacak..
    Sn. chronical günü toparlayan çok değerli yorumun için kendi adıma teşekkür ederim.
    Daha önce verdiğim için itibar puanı veremiyorum..

Yaw binlerce kez faiz indirdi MB'ları yeryüzünde 2009'dan beri..yüzlerce kezde notu düşürüldü bir sürü memleketin, kurumun..halada not düşürülmeye devam ediliyor..diğer taraftan her ay çoğaltılan bir sürü para..sağa sola bakıyorum da, yaw nerde bu balonlar diyenler var..anlaşılmaz bir şey bu, balonları anlamak için master mi yapmak lazım bilemiyorum..

insanlar kendilerini 16 yıl süren İspanya konut balonunun daha 5. ayında gibi zannediyor herhalde..

Ha bende yarın balon patlıyacak demiyorum..hatta diyorum ki para var huzur var..ama nereye kadar..soru bu.

Dünya küçülüyor/küçülecek diye düşünüyorum..peki küçülürse bu hurmaları/borçları kim nasıl ödeyecek..

Bakın geçen günlerde S&P ne diyor..daha çok düşüreceğim diyor..

S&P warns more sovereign downgrades likely this year

https://www.reuters.com/article/us-r...-idUSKBN19X24G

Ayrıca yazıda:

South Africa, which is being hit by political uncertainty and weak growth, is also on the list alongside other emerging market heavyweights such as Mexico, Turkey and Brazil.
    Daha önce belirttim Türkiye ise toxic üçlüden biri..

Ha artık benim de sabrım taştı, dolar düştüğünde dolarcılara laf çakanlara..

Yarın bir gün buralarda ağlayıp sızlayanlara bir volede ben vuracam, herkesin haberi olsun..

ama hayali..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ya ne bilim öyle zor olduğundan böyle yazdım..
    Peki..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...346#post639346

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yaw pek çok veride olduğu gibi enflasyonda da Trump gazı ne kadar belli oluyor..

Büyümeyeceğim diyor..hayvan terli, diyor..

dünya da...

Sayfa 125/1009 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •