Ben sigara içip etrafa saldıran bir kişi görmedim, 30'undan sonra başladım bir ara bıraktım. Normalde benim sigara ile işim olmaz ama daha iyi düşünmek için gerekiyor. Uzun yol şoförleri gece çok içiyor demek uyanık tutuyor, dikkati topluyor.
İç dış stabilizasyon olunca bırakırım. 2 dolar üstü olduğu zaman da bırakmayı veya alternatifleri düşünmeye başlarım fayda maliyet analizi gerekir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Malesef takınıtılı biri olduğumun farkına vardım. detaylara filan çok bakıyormuşum. Beni ben yapan şey olduğundan çok da umursamıyorum. Borsada kuruşlar önemli o yüzden çok sorun olmuyor. Çalışırken de işe yarıyordu. İnsan ilişkilerinde alttan alma huyum olduğundan orada da sorun olmadı.
Öte yandan yalnız yaşasam da ev hayatında ne çöptür ne tekrar kazanılabilir ikilemi zaman zaman sorun oluyor. Bir seferinde evdeki yedek şeyler ile birinin evini döşemiştim, ütü, sğpürge, züccaciye, halı, kilim, TV, küçük ev aletleri vs.
Beni sigaraya alıştıran bir arkadaşım vardı, ben Camel içerim Marlboro alışkanlık yapar derdi, hala Camel içiyordur.
Ben fonksiyonel olarak düşünüyorum çok marka takıntım yok ama bu mentollüleri sevmiyorum.
Bir ara maliye ile sigaracılar kedi fare oyunu oynuyordu, fiyata yine de hassas bir ürün. 5 dolar yapınca resmi sigara bıçak gibi kesilir. Maksimum vergi geliri olacak şekilde ayarlıyorlar bence.
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri