Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8037 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,132
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    A101 sigaraya zam yapmış bir seferde 3 tane idi tekrar 5 yapmış, istersen 5er 5er alabiliyorsun.
    yıllık alsak evin bir bölümünü ayırmak lazım onlamı uğraşacaz Ariston üstad ..bırakmak lazım

10 senedir her akşam bırakıyorum .sabah yine bıraktığım yerden

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yıllık alsak evin bir bölümünü ayırmak lazım onlamı uğraşacaz Ariston üstad ..bırakmak lazım

10 senedir her akşam bırakıyorum .sabah yine bıraktığım yerden
    Ben sigara içip etrafa saldıran bir kişi görmedim, 30'undan sonra başladım bir ara bıraktım. Normalde benim sigara ile işim olmaz ama daha iyi düşünmek için gerekiyor. Uzun yol şoförleri gece çok içiyor demek uyanık tutuyor, dikkati topluyor.

İç dış stabilizasyon olunca bırakırım. 2 dolar üstü olduğu zaman da bırakmayı veya alternatifleri düşünmeye başlarım fayda maliyet analizi gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben sigara içip etrafa saldıran bir kişi görmedim, 30'undan sonra başladım bir ara bıraktım. Normalde benim sigara ile işim olmaz ama daha iyi düşünmek için gerekiyor.

İç dış stabilizasyon olunca bırakırım. 2 dolar üstü olduğu zaman da bırakmayı veya alternatifleri düşünmeye başlarım fayda maliyet analizi gerekir.
    Günde 2 paket içen biri olarak söylüyorum...
    Ben de sigara içmeyen sayko görmedim
    Daha iyi düşünmek falan... Bu işin sonu bireye göre değişen çeşitli türlerde bağımlılık.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Günde 2 paket içen biri olarak söylüyorum...
    Ben de sigara içmeyen sayko görmedim
    Daha iyi düşünmek falan... Bu işin sonu bireye göre değişen çeşitli türlerde bağımlılık.
    Malesef takınıtılı biri olduğumun farkına vardım. detaylara filan çok bakıyormuşum. Beni ben yapan şey olduğundan çok da umursamıyorum. Borsada kuruşlar önemli o yüzden çok sorun olmuyor. Çalışırken de işe yarıyordu. İnsan ilişkilerinde alttan alma huyum olduğundan orada da sorun olmadı.

Öte yandan yalnız yaşasam da ev hayatında ne çöptür ne tekrar kazanılabilir ikilemi zaman zaman sorun oluyor. Bir seferinde evdeki yedek şeyler ile birinin evini döşemiştim, ütü, sğpürge, züccaciye, halı, kilim, TV, küçük ev aletleri vs.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,132
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben sigara içip etrafa saldıran bir kişi görmedim, 30'undan sonra başladım bir ara bıraktım. Normalde benim sigara ile işim olmaz ama daha iyi düşünmek için gerekiyor. Uzun yol şoförleri gece çok içiyor demek uyanık tutuyor, dikkati topluyor.

İzmir Torbalı'da Philip Morris International yöneticilerinden biri anlatıyor
    bir labratuvar kurmuşlar sigarayı lezzetlendirmek bağımlı kılmak için aklın durur ,gıdada bu kadar ARGE yoktur

biz bundan kurtulmağa çalışırken adamlar boş durmuyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    bir labratuvar kurmuşlar sigarayı lezzetlendirmek bağımlı kılmak için aklın durur ,gıdada bu kadar ARGE yoktur

Beni sigaraya alıştıran bir arkadaşım vardı, ben Camel içerim Marlboro alışkanlık yapar derdi, hala Camel içiyordur.

Ben fonksiyonel olarak düşünüyorum çok marka takıntım yok ama bu mentollüleri sevmiyorum.

Bir ara maliye ile sigaracılar kedi fare oyunu oynuyordu, fiyata yine de hassas bir ürün. 5 dolar yapınca resmi sigara bıçak gibi kesilir. Maksimum vergi geliri olacak şekilde ayarlıyorlar bence.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Beni sigaraya alıştıran bir arkadaşım vardı, ben Camel içerim Marlboro alışkanlık yapar derdi, hala Camel içiyordur.

Ben fonksiyonel olarak düşünüyorum çok marka takıntım yok ama bu mentollüleri sevmiyorum.

Bir ara maliye ile sigaracılar kedi fare oyunu oynuyordu, fiyata yine de hassas bir ürün. 5 dolar yapınca resmi sigara bıçak gibi kesilir. Maksimum vergi geliri olacak şekilde ayarlıyorlar bence.
    Doğru demiş arkadaşınız. 15 yıl önce sigarayı bırakmadan önce kısa Marlboro içerdim. Gerçekten de canınız sigara değil, Marlboro içmek isterdi.

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku

Bunca yıl geçti sigara bağımlılığından kurtulmak için çok tesirli bi ilaç bulamadılar bende buna hayret ediyorum gerçekten bu işte devletlerinde parmağı olanbilür.
    Hiç bir faydası olmuyan bi ürün üstelik sağlığada zararlı keseyede ama peynir ekmek gibi satılıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •