Sayfa 372/1003 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. mısır...

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Rekabet için kullanabileceğimiz başka bir şey yok. Saydıklarınız olsaydı onları kullanırdık. İnnovasyon, Ar-ge göçüp giderken arkasından zittir git çekildi yapacak bir şey yok.

Millet halinden memnun. Herkesin keyfi yerinde
    Bizimkisi eski ağız alışkanlığı işte bu Türkiye yüzyılın alışmak zor oluyor.
    Brüt 200 iş veren için ideal sayılar.
    Fazlasına gerek yok
    Sonra telefon alıyorlar. Buzdolabı alıyorlar. Spor ayakkabı alıyorlar. Eskiden bunlar mı vardı hayınlar.

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku

mısır...
    Vay be.
    Orada da 31 savunması var.
    Tuhaf rakamlar.

4. Asgari ücretin zira doğru düzgün zam alacağı bir tek 2024 Ocak ayı kaldı o da yerel seçimden dolayı. Tabi aynı şey memur içinde geçerli diyeceğim de memur zaten doğru düzgün bir zam bu süreçte de almadı. Yerel seçim sonrası sabit gelirlinin tümü ölene kadar mokoko. Zaten mokoko sürecindeydik.

5. Aziz yurttaşlar, duayenler, ey Romalılar:
    Lübnan ve Mısır grafiklerine baktığımda sanki sabit kur rejimi var sonra dalgalı kura geçilmiş.
    Yani Bizim şu anki durumumuza onlar yeni geliyorlar. Yani oranın da hissenet'in de bizi örnek vererek tr olacağız diyorlardı bu aralar oluvermişler işte.
    Yanlışım varsa düzeltin.

İTO/Avdagiç: Asgari ücrete ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam yapılması makul olacaktır-Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Çaykur, çaya ortalama yüzde 43 zam yaptı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 372/1003 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •