Sayfa 417/1003 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Hahhah hahha çok sürmez yine Twitter da ağlayıp , saçma sapan kağıtları çıkarsın diye hükumeti zorlarlar. Twitle yükselen endeks icat ettik.

Burada hepimiz eskiyiz . Bugün alenen yapılanların %1 'i , 10 yıl önce yapılsa komplo teorisi derdik.

Ama şuan insanlar normal karşılıyor. O yüzden şuydu buydu çok konuşmaya, tartışmaya gerek görmüyorum.

Halep ordaysa arşın burda .
    Hocam koskoca ülke bir zatın ömrüne endekslendi. Yazık günah. Atatürk bu ülkeyi kurduğunda cumhuriyetin ilelebet varolacağını ama kendisinin olmayabileceğini söyledi. Bu bile sorgulanır hale geldi. Daha ne diyeyim..

2. Kurdaki asıl hareket temmuzda olabilir bu enflasyon farkı Ocak ayına kadar TÜİK ile bir şekilde halledilir. Temmuzda ki farkın bir kısmını taaaa ocakta alacak çalışan yada emekli

3. Uzun zamandır 28-30 bandını savunanlardandım. Dün uzun süredir yapmadığım bir analizi aslında aklımda olan ama yapmaya üşendiğim analizi yaptım. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki anlık kur gerçektir.

4. Flama mı yapıyor ?

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Aşağıdakini okuyunca düşündüm de benim bile döviz rezervim tcmb'den daha fazla aslında

Merkez Bankası'nın İlk Kadın Başkanı Hafize Gaye Erkan, Aynı Zamanda Başkanlığını Yaptığı Bankadan Daha Fazla Döviz Rezervine Sahip İlk İnsan Olarak da Tarihe Geçti...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=413882
    Şu topikte mb sından daha fazla döviz rezervine sahip kişi sayısı %99 dur
    bir halt olacağı yok.

6. Bu adam o koltuktan kendi isteği ile kalkar mı? Kalkar diye bekleyenler, R*E'nin istifasını da beklerler.

Peki siz niye oy verdiniz? Bilmiyor muydunuz? Yoksa bildiğiniz halde mi desteklediniz bu partiyi.

Ben bu konuşmasını yeni duydum mesela. Bunu da bilseydim, Ü. Özdağ'ın desteğine rağmen oy vermezdim.

Allah bizim belamızı vermiş vermiş.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Hafize gaye tam bir hayal kırıklığı olacak, not edelim buraya.
    Another day in paradise

Sayfa 417/1003 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •