Sayfa 659/718 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    hepsini satmıs mı abi daha var 20 milyon var galiba..
    Bilemiyorum kardeşim Çağrıbey arkadaşımız öyle diyor..

2. Ihaas p.degeri olmus 11 milyar bu husse malesef ihlaslarun değerini yukseltmemek için var degerleme bunu hesaba kattıgunda ihlaslar mecburen dusuk kalıyor

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Ahmet Atak tarafından 2.000.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %4,74e geriledi.

4.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Ahmet Atak tarafından 2.000.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %4,74e geriledi.
    Haklısın kardeşim,sorduğunuz zaman konu hakkında bilgim yoktu sonra araştırıp aynı bilgiye (B.G.Sitesinde) ulaştım ama vaktim olmadığı için burada paylaşamadım..Teşekkür ederim..Slm.

5.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Haklısın kardeşim,sorduğunuz zaman konu hakkında bilgim yoktu sonra araştırıp aynı bilgiye (B.G.Sitesinde) ulaştım ama vaktim olmadığı için burada paylaşamadım..Teşekkür ederim..Slm.
    ben tesekkür ederim abi yanlız bu iste ali cengiz oyunu var bu adam uzun zaman bu enfelesyon ortamında tasıdıgı hisseyi bu fiyatlardan satmaz yemezler müco baban kadar olamadın o hiç digilse bayramlarda cumalarda kutsal günlerde hisseyi yükseltirdi sen tam badem çıktın.neyse bizim i,çin hava hos maliyet dip ver asagı alırız bademim seve seve atak abinin tüm lotlarına talibiz. EVELALLAH.çok sükür sabırlıyız..

Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Not:Atik kardeşim,sana özel düşmanlığım yok bazen eleştiri yapıyorum üstü kapalı üzülüyorum fikrine,zikrine,düşüncene saygım var ama kötülerin iyileri olmaz düzen onların düzeni soyuyorlar talan ediyorlar bu haramilerin senini benimi olmaz bir tarafı sahiplenip diğer tarafı eleştirmen onların saflarında yer alman günahlarına,veballerine ortak olmak demektir biz tüm haksızlıklara karşı beraber olmamız gerektiğine inanıyorum yani senin hırsızın,dolandırıcın benim soyguncum ,vurguncum olmaz doğru birdir biz hepsine karşı durmalıyız diye düşünüyorum...Hayırlı Cumalar..Selamlar..
    Cevap vermemeni sürçülisan addediyorum.
    Öyleyse sorun yok.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Ahmet Atak gibi bir yatırımcı niye bu fiyatlardan hisse satar anlamadım. Kaybettiğini anladı desem ...

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    hepsini satmıs mı abi daha var 20 milyon var galiba..
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Payı %5 in altına düşmesi nedeniyle ortaklık listesinden siliniyor. Sadece senin benim gibi hissedar olmaya devam ediyor. Bu nedenle dolaşımdaki hisse oranı da artıyor. A.Atakın payı %12 iken dolaşımda %62 görünüyordu, şimdi %74... Öncede belirttiğim gibi bunların dalavere olduğunu tahmin ediyorum. Toplu görünen payını yakınlarına dağıtır ve izini kaybettirmiş gibi olur. Yani dikkat çekmemeye çalışır. İzleyelim bakalım...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 659/718 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •