Sayfa 836/1024 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by 133MMX Yazıyı Oku
    150K Vakıfbank 45 gün 14,25 bugün bağladım.
    Vade sonu yenileme idi. Hiç başka bankaya sormadan bağladım faizlerde düşme haberlerinden sonra.
    vakıf bu miktara yinede temdit oranı iyi vermis

2. Bir sey merak edıyorum, Dolar mevduat faizi oranlarında yuksek meblaglarda faiz ne kadar degısıyor? Ornegın 1M$ ıle 300K$ faızı ne kadar degısır?

usd degil de suudi riyal ben buraya geldigimde 38 kurus idi su anda 94 lerde.....

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    3.30 olursa aylık gelirimizle daha çok dolar alabiliriz yani dert mi şimdi bu? Keşke 50 kuruşa düşse de nasiplensek.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    usd degil de suudi riyal ben buraya geldigimde 38 kurus idi su anda 94 lerde.....

Riyal 15 kuruş olacak.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by sugurlu Yazıyı Oku
    Bir sey merak edıyorum, Dolar mevduat faizi oranlarında yuksek meblaglarda faiz ne kadar degısıyor? Ornegın 1M$ ıle 300K$ faızı ne kadar degısır?
    1M $'a geçen ay %5 alındığını gördüm. şu an yine ona yakın bir faiz veriyorlardır. bu tip yüksek faizde bddk dan kaçmak için cüzdana mesela %4,25 yazılıyor gerisi gişeden elden ödeniyor. daha önce bu şekilde para bağlamıştım.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    1M $'a geçen ay %5 alındığını gördüm. şu an yine ona yakın bir faiz veriyorlardır. bu tip yüksek faizde bddk dan kaçmak için cüzdana mesela %4,25 yazılıyor gerisi gişeden elden ödeniyor. daha önce bu şekilde para bağlamıştım.

Sayin power banka bu dediginiz sekilde yasal olmayan elden parayi ne sekilde garanti edip size oduyor tamamiyla merakimdan oturu soruyorum bi de dikkat ediyorum siz hep paranizi yuksek orandan baglatiyorsunuz bunj nasil basariyorsunuz mt ile samimiyetinizden oturu mu paranizin miktarinin buyuklugunden oturu mu? Sormamda asla kotu bir niyetim yok tamamen bilgilenme amacli iyiniyetle sordugum bir soru

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bankalarda havuz hesabi Vardir faiz farki oradan odenir

8.  Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Sayin power banka bu dediginiz sekilde yasal olmayan elden parayi ne sekilde garanti edip size oduyor tamamiyla merakimdan oturu soruyorum bi de dikkat ediyorum siz hep paranizi yuksek orandan baglatiyorsunuz bunj nasil basariyorsunuz mt ile samimiyetinizden oturu mu paranizin miktarinin buyuklugunden oturu mu? Sormamda asla kotu bir niyetim yok tamamen bilgilenme amacli iyiniyetle sordugum bir soru

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benim bulunduğum bölgede bir çinli banka hariç tüm banka şubeleri mevcut ve bunlar yaklaşık 2,5km çapta toplanmışlar. birbirleri ile acayip rekabet içindeler. o yüzden böyle bir avantajım var. ikincisi ağırlığımı arap bankalarına verdim. burgan odea abank bunların MT leri ile çok iyi bağlantım var. şu an burgan dayım ve hep en yüksek faizi alıyorum miktar 250k $ civarı. en önemli kural bir bankadan ayrılırken MT ile bağlantıyı koparmayın ara sıra oran almak için arayın. bunun bir istisnası FİBA,bir daha kapısından geçmem,yapmadıkları pislik kalmadı. Arap bankaları her türlü tercihimdir.

Sayfa 836/1024 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •