Bir sey merak edıyorum, Dolar mevduat faizi oranlarında yuksek meblaglarda faiz ne kadar degısıyor? Ornegın 1M$ ıle 300K$ faızı ne kadar degısır?
Sayin power banka bu dediginiz sekilde yasal olmayan elden parayi ne sekilde garanti edip size oduyor tamamiyla merakimdan oturu soruyorum bi de dikkat ediyorum siz hep paranizi yuksek orandan baglatiyorsunuz bunj nasil basariyorsunuz mt ile samimiyetinizden oturu mu paranizin miktarinin buyuklugunden oturu mu? Sormamda asla kotu bir niyetim yok tamamen bilgilenme amacli iyiniyetle sordugum bir soru
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalarda havuz hesabi Vardir faiz farki oradan odenir
benim bulunduğum bölgede bir çinli banka hariç tüm banka şubeleri mevcut ve bunlar yaklaşık 2,5km çapta toplanmışlar. birbirleri ile acayip rekabet içindeler. o yüzden böyle bir avantajım var. ikincisi ağırlığımı arap bankalarına verdim. burgan odea abank bunların MT leri ile çok iyi bağlantım var. şu an burgan dayım ve hep en yüksek faizi alıyorum miktar 250k $ civarı. en önemli kural bir bankadan ayrılırken MT ile bağlantıyı koparmayın ara sıra oran almak için arayın. bunun bir istisnası FİBA,bir daha kapısından geçmem,yapmadıkları pislik kalmadı. Arap bankaları her türlü tercihimdir.
Yer İmleri