Sayfa 589/1005 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Viop LI

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    RTE nin açıklamasından sonra Banka endeksi niye coştu da diğerleri yatay veya ekside hala
    faiz artışı düşük olacak diyedir
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    faiz artışı düşük olacak diyedir
    O halde 4550 den yükselişe geçen endeks 5560 la düşük faizi kutlamak için yola çıkmış durumda..

VİOP30 yatay ama fark -12 bin

SPOT da kurumlar dünün benzeri taraftalar sadece HSBC karşı tarafa geçmiş,

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    ons asıl darbeyi bu akşam yiyebülü,fed habrire vuruyor kırbacı,
    grafik vur bana diye bebeğim diyor
    Yok bugün olmaz darbeyi bayramın 1.gününe saklıyorlar bence
    Kurbanda onsa girmişler dana yerine onu keserler, bu akşam son kes 2000 dolar üstüne çıkma hareketi gelenbilür dikkatli olalım
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok bugün olmaz darbeyi bayramın 1.gününe saklıyorlar bence
    Kurbanda onsa girmişler dana yerine onu keserler, bu akşam son kes 2000 dolar üstüne çıkma hareketi gelenbilür dikkatli olalım
    ayasofya abi yazmadıgına göre kahveye ğitmiş olabilir
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Foreks Haber @ForeksTurkey

*Erdoğan: Tabii bazı arkadaşlar “Cumhurbaşkanı faiz politikalarında ciddi bir değişime mi gidiyor” gibi bir yanılgının içine düşmesin, ben burada aynıyım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın röportajındaki kilit bölüm: "Şimşek'in adımlarını Merkez Bankası'yla atmasını kabullendik".
    1.
    Bir faiz artırımı geliyor, peki hangi oranda? Ankara'da %30 konuşuluyor.

Öğrenebildiğim kadarıyla ekonomi politikalarında şu değişikliklere hazırlık yapılıyor
    2.
    KKM'den kademeli çıkışa dair yol haritasının birkaç aylık döviz gelişmeleri izlendikten sonra Eylül ayı gibi açıklanması bekleniyor.
    3.
    Piyasa faizleri ve beklentiler dikkate alınarak kademeli adımların riskinin alınması yerine ilk PPK toplantısında politika faizinin %30 seviyesine çıkarılması görüşü ağırlık kazanmış durumda.
    4.
    Merkez Bankası tarafından politika faizi dışındaki araçların (koridor uygulaması, vadeli işlemlerdeki bazı düzenlemeler, zorunlu karşılıklarda özellikle kredi bağlantılı düzenlemelerin) kullanılmayacağının ilan edilmesi planlanıyor.
    5.
    Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın borçlanma ve bütçeye dair bir ara dönem raporu yayınlaması söz konusu.
    6.
    Para Politikası Kurulu üyesi Prof. Elif Hobikoğlu'nun Başkan Yardımcısı atanabileceği konuşuluyor.

8. Şu gelen veriye ONS u şak diye 2000 yapmaları lazım ama yapmaz hibineler

Sayfa 589/1005 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •