Sayfa 128/1009 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Piyasa sıkılaştırmaya inanmıyor , faiz artırımlarının olacağına inanmıyor . Yurt içindeki oyuncular dolarda yükselişin temenni olduğunu düşünüyor. Dünyada borsalar kazandırıyor , Yurt içinde borsa, kazan , kazan , faiz keza , emlak zaten ölümsüzlüğünü ilan edeli çok oldu. Genel kural nedir , yağmur hızlanmadan durulmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Suudi de uzun sure kutu kola 1.5 riyal idi- son gunah vergisi ile %50 zam yedi 2.25 oldu ama piyasa onu 2 riyal olarak kabul etti su aralar.............
    ben umreye gittim sene 2011 tl daha degerli odi, simdi gidenler bire bir oldugunu soyluyor.

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

3. cumartesi 13,45 bodrum dış hatlar terminali

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    Son düzenleme : british; 15-07-2017 saat: 15:11.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    ben umreye gittim sene 2011 tl daha degerli odi, simdi gidenler bire bir oldugunu soyluyor.

2013 yilinda 1 tl 2 riyaldi!!! Şimdi ise nerdeyse 1 tl 1 riyal!!

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Evet , benim bilgiler para getirmiyor..

Sadece koruyor..birde huzur..

Zaman zemin bilinmiyor..

Anormal zamanlardayız..
    Kıymetli enki
    adeta benim durumum ve düşüncelerimin özeti bir yazı olmuş.
    50 li yaşlardayım
    macera arayamam,
    benim için özellikle endeksi taşıyan kağıtlarda bistte pozisyon taşımak, bu içinde bulunduğumuz 3 kağıt ekonomisinde kumar ile eşdeğer.
    düşmeyen borsa yapmışlar
    varlık fonu kurulduğunda belliydi aslında, daha dün en tepeden gelen yorum ''borsamızda yükseliyor'' dendiğinde işin rengi belli olmuştur bizim ekonomi eşittir bist endeksi buna kargalar bile bir tarafıyla gülse de bist 104 binin üstünde
    bu gözler ne günler gördü bu yeşillenmiş endeks nar çiçeği rengini alması bir habere bakar,ekonomik temelleriniz sağlam değilse bitmeyen paranız olacak, çok şükür o da bizde olmadığına göre
    herkesin bildiği toplam dış borç , sürekli büyüyen cari açığınız, kendi liginde kendi parasına ve USD ye en yüksek faizi veren ülkesi olduğunuza göre BİZİM EKONOMİMİZ HARİKA VE BU BORSANIN DÜŞMEMESİ ÇOK NORMAL

bu cümleniz çoook şey anlatıyor en azından bana

genç arkadaşların heyecanını anlarım ama artık yaşı biraz olgun olanların bu piyasada risk alabilmesini anlamam mümkün değil

ezcümle ;piyasa bugün bütün göz ardı ettiği olumsuzlukları bakarsınız bir sabah olduk olmadık bir haber ile birden görüverir
    piyasalar toz duman oluverir.
    işaret parmakları ağızda Allah Allah deyip mırıldanmalar başlar '' oysa her şey güllük gülüstanlık değilmiydi''

huzur.. çok önemlidir..

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Kıymetli enki
    adeta benim durumum ve düşüncelerimin özeti bir yazı olmuş.
    50 li yaşlardayım
    macera arayamam,
    benim için özellikle endeksi taşıyan kağıtlarda bistte pozisyon taşımak, bu içinde bulunduğumuz 3 kağıt ekonomisinde kumar ile eşdeğer.
    düşmeyen borsa yapmışlar
    varlık fonu kurulduğunda belliydi aslında, daha dün en tepeden gelen yorum ''borsamızda yükseliyor'' dendiğinde işin rengi belli olmuştur bizim ekonomi eşittir bist endeksi buna kargalar bile bir tarafıyla gülse de bist 104 binin üstünde
    bu gözler ne günler gördü bu yeşillenmiş endeks nar çiçeği rengini alması bir habere bakar,ekonomik temelleriniz sağlam değilse bitmeyen paranız olacak, çok şükür o da bizde olmadığına göre
    herkesin bildiği toplam dış borç , sürekli büyüyen cari açığınız, kendi liginde kendi parasına ve USD ye en yüksek faizi veren ülkesi olduğunuza göre BİZİM EKONOMİMİZ HARİKA VE BU BORSANIN DÜŞMEMESİ ÇOK NORMAL

bu cümleniz çoook şey anlatıyor en azından bana

genç arkadaşların heyecanını anlarım ama artık yaşı biraz olgun olanların bu piyasada risk alabilmesini anlamam mümkün değil

ezcümle ;piyasa bugün bütün göz ardı ettiği olumsuzlukları bakarsınız bir sabah olduk olmadık bir haber ile birden görüverir
    piyasalar toz duman oluverir.
    işaret parmakları ağızda Allah Allah deyip mırıldanmalar başlar '' oysa her şey güllük gülüstanlık değilmiydi''

huzur.. çok önemlidir..
    Dostum dediğin gibi bu saatten sonra maceraya atılmak bizi fazlasıyla kasar...hoş parasal maceralar beni hep kasmıştırda..o yüzden akşam rahat bir uyku uyuyamayacak olduktan sonra başlarım parasından, pulundan..ha birde birikimleri orda burda bir kaybettik mi, artık ömrü billah yerine koyamayız..kısaca insan kendini tanımalı ve durumunu idrak edebilmeli..

Gidişatı güzel özetlemişsin..fazla diyecek bir şey yokta, son bir ilave yapayım.. cari açığı dünyanın en yüksek faizini vererek sıcak parayla finanse ederseniz, geriye ne kalır ki..

Ancak yinede belirtmekte fayda var, günümüzde kazın ayağı biraz farklı..

Rahmetli Salih Neftçi iyi bir ekonomistti..Allah rahmet eylesin..kendisini iyi takip ederdim..2003 civarlarıydı..ülke bir kaç kötü durumla karşılaşmasına rağmen piyasalar bu durumu pek takmamıştı..bunlardan biri Türk askerinin başına çuval geçirme vakasıydı..normalde ortalığın çalkalanması gerekirdi..Salih Neftçi’de bu duruma yazılarında akıl sır erdiremediğini yazıyordu..zaten onun eremediği bir durumda, benim ermem mümkün değildi..

Meğer FED o sıralar dolar matbaasını çalıştırıyormuş..altında zaten yukarı hareketini başlatmıştı..neyse ufo gören masum köylü ben, bunları nereden bileceğim..tabi bir sürü zarar..buralarda bazı aklı evvellerde bak dolar kaç senelerdir artmadı diyerek hava atmaktan geri durmuyorlar..sanki kendi marifetleriymiş gibi..gülüyorum

Neyse sözün özü o günkü koşullar, yani matbaa işleri bugünde farklı şekillerde devam ediyor..büyük bir ponzi sisteminin içindeyiz..daha ne kadar sürecek bilmekte mümkün değil..ama fakirleşeceğimiz kesin..selamlar..

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Piyasa sıkılaştırmaya inanmıyor , faiz artırımlarının olacağına inanmıyor . Yurt içindeki oyuncular dolarda yükselişin temenni olduğunu düşünüyor. Dünyada borsalar kazandırıyor , Yurt içinde borsa, kazan , kazan , faiz keza , emlak zaten ölümsüzlüğünü ilan edeli çok oldu. Genel kural nedir , yağmur hızlanmadan durulmaz.
    Bir şey olmaz..bu sefer farklı..

Ha haaa geçen haftalarda büyük MB'ları baktılar ki işler çileden çıkıyor..uyarı atışı yaptılar..en garibanı BOE bile..

Pisttekiler şöyle bir dondular ne oluyor diye, müziği kestiler bir süre..sağa sola bakındılar..anladılar bir şey olmayacağını..müziğe, dansa, kaldığı yerden devam ettiler..

Tarih yazar belki karizmaların nasıl çizildiğini..ama sıra FED'e geldi..kulak bürkmesi gerekecek..

Vidalandılar..Dikkatli, çok dikkatli..

Pist orda, müzik devam ediyor.. isteyen buyursun..

Para var, huzur var çünki..

Bana sorabilir siniz o ulkede calisiyorum cunku.................

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 128/1009 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •