Sayfa 671/1005 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Viop LI

1. Bir sonraki dönem için yarışacak atlar,

Oyakc
    Dohol
    Ttkom
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    biliyorum, biz natodayız ama reis putin iyi anlaşıyor, olası savaşta nerede oluruz bilemedim. bence
    ABD/NATO -RUSYA savaşı hiçbir zaman olası değil veya çok çok çok düşük olasılık diyelim .bilirler ki o savaşın kaz***** olmaz .

ancak vekalet savaşları yaparlar hem de iyi yaparlar ,ara ara gerginliği bilinçli artırırlar ki bu gerginlikten kimin ,kimlerin nasıl faydalandığını takip etmek lazım .

borsa için esas tehlike yarın birgün tayyip/şimşek savaşı
    Son düzenleme : bahriyeli; 16-06-2023 saat: 20:27.

VİOP30 da TEB ve BofA biraz long kapamış, İs ve Tacirler Yatırım da biraz short kapamış, YapıKredi Yatırım da short arttırmış,
    Artık genel diğer long ile short kısım eşit olmuş, böylesini hatırlamıyorum, hep diğer short, diğer longdan 3/4 katı fazla olurdu, hatta 100 bin kontratı aştığı olurdu, 22 Haziran TCMB toplantısını düşünürsek bu durum short için avantaj bence!
    (Not: bu diger kısım bu takas da görülmüyor)

4. X100 için konuşursam yorumum şu olur : ortada bıraktı.
    Eğer 5510 üstü kapatsaydı düşüş bitti diyecektim. 5430 altı kapatsaydı düzeltme devam ediyor diyecektim. Şimdi pazartesiyi bekleyip ona göre karar vereceğiz. Hangi tarafa daha yatkın derseniz son 5 günün 4'ü negatif kapattı derim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Şimşek bankalardan yedikleri püskevitin içtikleri çayın parasını istemiş tatsız ayrılmışlar.
    Ben didim öğlen
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Amatör hesap ile bu vadede 700 milyon TL civarında kapama olmuş bugün., diğer vadelere de o civarda açılış var gibi.

Diğer vade

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Esas iş gün içi dönüyor, pozisyonlar gel gel için olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Herif akşam seansındada devam ediyor satışa, enteresan
    Makası 30 puana kadar çekti. Uzun zamandır ilk defa teorik fiyatın altında iskontolu iş yapıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 671/1005 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •