Sayfa 509/1003 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bide kamuda çalışanları yatırıp ..kmeli deseydin tam olacaktı. Bi bacağını eksik bırakmışsın
    Bence yapılmalı. Yani neden hep özel sektordekilere kayıyorlar ki? En azından ucundan tutarak.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bide kamuda çalışanları yatırıp ..kmeli deseydin tam olacaktı. Bi bacağını eksik bırakmışsın
    Başkanım hocam olacakları söylemiş ilk beni ...çeklerin başına yazmışlar nasıl bir duygu işlem bitince anlatırım.

Maaşallah Reis lütfedip biz marabalara Bayram harçlığı 2000 TRY atmış...Şimdi ben bu gün arabayla çıkacağım bayramda memlekette olacak şekilde gezerek gideceğim...Bu para ile ben dönüştede aynı şekilde gezerek istanbula dönerim a.q

Bu arada benzine fena çakmışlar...25 ortalama ile bütçe yaptım ama inşallah açık vermeyiz...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Tehdit büyüyor! Salgına dönüştü…

Türkiye'de kızamık vakalarında ciddi bir artış var. Yılbaşından bu yana, yani 6 aylık bir dilimde 343 kişide kızamık görüldü. Neredeyse her gün 2 kişi bu hastalığa yakalanıyor. Uzmanlara göre bu artışın iki sebebi var. İlki düzensiz gelen göçmenler, ikincisi ise aşı oranlarının düşmesi...

https://www.sozcu.com.tr/2023/saglik...nustu-7717854/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    "Kamudaki toplam (kiralık veya satın alınmış) makam araçları sayısı en az yarı yarıya azaltılacaktır" şeklinde en yetkili bir ağızdan bir haber duyduğum gün dolarımın yarısını hemen o an satma sözü veriyorum.
    şimdiki maliye bakanının sözü var, makam aracı dediğiniz ne ki çerez parası
    adam nerelere katrilyonların harcandığını bildiğinden makam aracı tasarrufu kıyas olmaz..

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Tehdit büyüyor! Salgına dönüştü…

Türkiye'de kızamık vakalarında ciddi bir artış var. Yılbaşından bu yana, yani 6 aylık bir dilimde 343 kişide kızamık görüldü. Neredeyse her gün 2 kişi bu hastalığa yakalanıyor. Uzmanlara göre bu artışın iki sebebi var. İlki düzensiz gelen göçmenler, ikincisi ise aşı oranlarının düşmesi...

https://www.sozcu.com.tr/2023/saglik...nustu-7717854/
    Geçen hafta veledi götürdüm, doktor uyarmıştı,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Maaşallah Reis lütfedip biz marabalara Bayram harçlığı 2000 TRY atmış...Şimdi ben bu gün arabayla çıkacağım bayramda memlekette olacak şekilde gezerek gideceğim...Bu para ile ben dönüştede aynı şekilde gezerek istanbula dönerim a.q

Bu arada benzine fena çakmışlar...25 ortalama ile bütçe yaptım ama inşallah açık vermeyiz...

İlk maaş ikramiye komple yeğenlere dağıttım,veletlerin dilinden Reis düşmüyor, kas derken göz.cikardik.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

15.000 i eliyle itenlere sormak lazım
    Mennunmusunuz.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 509/1003 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •