Sayfa 206/342 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Kalan küsüratlada altıns1 aldım .trade küsüratlarının bi kısmını orada biriktiyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Yyatırım Yazıyı Oku
    Bakma keko bende çok becerdiğimden değil sevmem de ama hoşuma gitti arada böyle çılgınlıklar oluyor
    çılgınlıklar da iyidir...monotonluğu azaltıyor... tabi başarı olduğu sürece...başarı olmaz ise hep pişmanlık oluyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by Yyatırım Yazıyı Oku
    Kalan küsüratlada altıns1 aldım .trade küsüratlarının bi kısmını orada biriktiyorum
    ben de galiba vaktinde gram altın almışım...gerçi gram altında alış ve satış arasında %3 civarı bir makas vardı...ben hala kendimi %3 zararda hissediyorum..:o fark da olmasaydı güzeldi...alıp satması kolay olurdu...şimdilik kolay kolay satmak istemiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bu günkü düşüşü şu anda canlı olarak yorumlayan bir youtuber....bakalım neler diyor..

https://www.youtube.com/watch?v=KVbJ-zNhyw0

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu günkü düşüşü şu anda canlı olarak yorumlayan bir youtuber....bakalım neler diyor..

https://www.youtube.com/watch?v=KVbJ-zNhyw0
    İzledim , güzel anlatmış arkadaş ama gidişat hiç hoşuma gitmedibiraz daha bekleriz sorun değil.teşekkürler keko

6. bu gün kapanışa bir saat kala bile oldukça dirençli idik ama endeksin aşırı satışı bizim de son bir saatte hacimsizce düşmemize neden oldu...endeks yataya girdiğinde bence bu kısmı tekrardan hızlıca toparlamasını bekliyorum...endeks tam %3,77 düşmüş..bu düşüş çok serttir...%1,5 düşüş varken bile biz artıdaydık...sıkıntı yok yola devam...

7.  Alıntı Originally Posted by Yyatırım Yazıyı Oku
    İzledim , güzel anlatmış arkadaş ama gidişat hiç hoşuma gitmedibiraz daha bekleriz sorun değil.teşekkürler keko
    tesadüfen karşılaştım...onu da hemen burada paylaştım...

8. Çok şey yazarım ama yazmayacam susacam sadece şunu diyeyim neye göre %15~18 faiz
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 206/342 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •