Sayfa 737/1005 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bu bi soru değil, çünkü seçimi zaten rte kazandı

ama önümüzdeki pazartesi formalite kesinleştiğinde borsa tekrar aşağı tepki vermeyecektir, çünkü spekülatif poz kapatılmış olacak, belki bitmiştir bile o arkadaşların satışları.. artık bu saatten sonra iç dinamiklerle hareket edecektir, seçime kadar son 1 ay satışla geçmiş olduğu için, kredili pozlar kapatılmış olduğu için, artık tersi yönde hareket olacak.. borsa yükselecek
    borsa yükselecek diye tüyoyu vermiştim daha 2.tur yapılmamışken, forumun bu tüyoyu sindirebilmesi için bir aydır uğramadım buralara, görüyorum ki çölleşmiş ortam, mecali olan pek kalmamış, sade caho iyi trade ediyo gibi

tüyodan sonra yani son bir ay ne olmuş diye bakacak olursak, 25.mayıs 4850 dibinden 12.haziran 6398 zirvesine yürümesi sadece 11 seans sürdü, bu yürüyüş esnasında üstüste 5 defa boşluk bıraktı, şimdi süren düzeltmede henüz sadece ilk gap doldu sıradaki boşlukdoldurucular 5682 ve 5514 bu ikisi dolmaya manke, amma velakin daha aşağıdaki 5310 ve 5090 değmesine ihtimal vermiyorum

dünkü dip 5800 aynı zamanda 20-günlük ortalama, short skuiz yapmak isterlerse 6000 kadar cüret edebilirler hala, ama günlerdir süren tempo, her yükselişin satış fırsatı olarak kalması, bu sabahki de öyleydi, günlerdir kimler satıp duruyorsa yarınki faiz kararı öncesi malsız olmayı tercih ediyo demektir, karara kadar satış devam gibi

2. Gümüş fonunda ki discounta hayır diyemedim, ben bir süre yatışa geçtim... Vurduğunuz fol olsun, iyi bayramlar herkese...

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Eskiden bu forumda;''Agresif short,don gömlek long-gırtlak short vs.'' nidaları yankılanırdı...

Pala, herkesin güvenini alt üst etti.

ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ(sn. ikigözüm)
    Eskiden buraları dutluktu. Elimizi belli eder ücbeş fakir fukarayı sevindirirdik gelen tepki ve görülen muamele farklı olunca elimizi belli etmeden şeyttürelim dedik forum ahalisi olarak
    Hamdım Piştim Yandım

4. Yoksa borsada fırsatlar hiç bitmez, hergün para dağıtıyorlar burda
    Hamdım Piştim Yandım

5. şu anda çok enteresan bi konconktür içindeyiz
    i.okullar kapandı, ahali yaz tatiline çıkacak, bu yüzden maldan çıkma eğilimi sözkonusu, bayramdan evvel nakite geçmenin huzuru peşinde herkes
    ii.vade sonu geldi, poz taşımalar dün başladı, cumaya kadar hallolur taşıma işi, hisse vadeli pozların vade sonuna dair klasik satış baskısı vs satıcılı seyir
    iii.vade sonu yarım seanslık salı günü yapılacak, yani arefe günü, böyle bi vade sonu hiç hatırlamıyorum, 1,5 günün takası da aynı gün yani pazartesi-salı birlkte olduğu için iki gün aynı güniçi işlem limitleri.. yoksa vade sonu pazartesi mi yapılacak

ilk yarıyıl kapanışı, 2.çeyrek kapanışı, yaz tatili öncesi poz kapamalar bütün şeytanlar ve iblisler alışverişte, herşey olabilir.. güçlü market iç dinamikleri varken yarın para kurulu toplanıyor, yıllar sonra reisin faiz inadı kaldırılmış- bi süreliğine.. batılı finans kurumlarını uzun zamandır böyle heyecanlı görmemiştik, 20-25-40 verirseniz geliriz demeye başladılar, yani yarınki piyasa tesiri nasıl olacak bilemiyorum, bi yabancı girişi olur mu acaba.. yarın gün sonunu nasıl yaptığına bakıcaz artık, karara tepki nasıl gelişecek, sonra 2,5 gün vade sonu oyunu

6. Vade sonu salı değil. Pazartesi günü.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Vade sonu salı değil. Pazartesi günü.
    Emin misiniz ? Benim danışman salı günü 12.40 dedi

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Emin misiniz ? Benim danışman salı günü 12.40 dedi
    Tv de geçen gün yorumcu söyledi.
    Yarım gün zaten resmi olarak da görülmez diye biliyorum..
    Sorayım ben de..

Sayfa 737/1005 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •