ikinci öpücüğü de yüzde 3 marjla geri aldı..
ilk önce yüzde 5 marj yaptı sonra eksi oldu
ikinci opücükte iseyüzde 3,5 artıdan marjdan yüzde 0,40 geldi..
Toplam bugün aldığı öpücük marjı yüzde 8 oldu.
bakalım 3 üncü öpücükte ne yapacak? bunlarda öpücükler bitmez..
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
anlık eksi 2,84 devre kesti ..
artı yüzde 5 ten eksi 3 e geldi devre kesti..
Bu devre kesmeyle beraber toplamda 3 öpücük geri aldı..
özetle 1 öpücük attı ,3 öpücük geri aldı.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 21-06-2023 saat: 12:24.
Enişte dediysek maşallah zincirli zenci grubu geziyorlar) Öpüp Öpüp bırakıyorlar.....
Burayı okuyan var mı bilmiyorum genelde twitterda takılıyor millet. Okuyan olursa bilmenizi isterim ki twitterda gördüğünüz söylemler ve çizgilerin çoğu yalan.
Çoğu atmasyon çoğu sizi bibiklemek için uğraşıyor.
Spek dediğimiz olgu yada pala tabiri bir birey bir grup veya patron.
Adamlar sizden daha iyi teknik ve daha iyi temel biliyor.
Azerbaycan haberi zaten etkili olsaydı çok önceden malı kaldırırlardı.
Twitter da atılan tutulan mevzulardan önce burayı bir okuyun bakalım milletin öngörüsü ne? Ne demiş... Yoksa mikimsonic postan yan gel yat osman olmayın.
Millet yatırımcıya bilgi veriyim diye .ötünü yırtıyor adamlar karşılığın da küfür kıyamet.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Ne yapisiz krontcular....
17 tavan mi beklisiz?
bilge adam haa...
ne bekliyordun söylesene Spek bey?
2 yıldır seni uyardım.. enflasyon, fiyatlar, ev, kiralar ,araba ,elektronik eşyalar, gıda, vs en az 5 kat arttı dedim..Enfalsyon en az 2 sene daha sürecek dedim.. . borsayla ilgili twitter sosyal medya kullanımı çok arttı dedim .. Borsada 5 milyon yatırımcıya karşın sadece 500 hisse var dedimm.. ortalama istatistik olarak her hisseye 10 bin kişi düşüyor dedim ... Kötü hisselere da az , beklentili hisselere daha fazla kişi gelebliri dedim.. bilanço kötü bile olsa birileri gelebilir dedim çünkü borsada az hisse var ve çok yatırımcı sayısı olmasından dolayı. dedim de dedim..
Sen ne yaptın ? yıllardır eski yatırımcına bi şey kazandırmadın , hep traderlara kazandırdın.
Bilge adam mıdır nedir bu hisseye bulaşmış al sat yapmış dün.. ve sonra çıkmış hisseden yazılıyor twitterda .. Aslında bu bilge adam denilen soytarıyı o ilk tweeti attığı an , hemen alıntı yaparak onun asıl amacının vurgun , milleti kandırmak olduğunu ima eden farklı kelimelerle onun niyetini yazdım twitterda , papil örneğini vererek.. Aslından ben , yine sana yardım ettim Spek Bey.
Peki ya sen ne zaman eski yatırımcına yardım edeceksin?
Bugün "bilge adam gelir ,gider yarın öbür gün başkaları gelir ,giderler... sorun aslında onlarda da değil , onların işi al-satçı milleti kandıırp kısacı vurup kaçıyorlar .. sorun senin her sene grafiklerde everest ağrı dağları çizip bu tip gruplara , senin hissene damlamaları için sürekli fırsat vermen ..
Ne bekliyordun söylesene Spek Bey ?
ASLINDA EN BÜYÜK SORUN SENSİN SPEK BEY BU HİSSEDE !!!
Son düzenleme : lionnes1; 22-06-2023 saat: 03:03.
Yer İmleri