Düştü düştü
24,00
Pardon yanlış oldu.
Dolarda düşüş kaçınılmaz başlığına yazacaktım.
Düştü düştü
24,00
Pardon yanlış oldu.
Dolarda düşüş kaçınılmaz başlığına yazacaktım.
doğru bir adımla usd'ye yol verildi
önce kur hareketi olmadan, faiz artırımının hiçbir anlamı yok
ortodoks istikrar politikaları madde1
Tekrara düşeceğim ama yine yazayım. TUİK te değişim ve geçmiş verilerin revizyonu yapılmadan, piyasaya ve halka güven verilmeden hiçbir adım işe yaramayacak.
İlk düğmeyi yanlış iliklersen ne yaparsan yap olmaz. Yanlış teşhis, yanlış tedavi olur. Adamın 40 derece ateşini 37 ölçersen sonuç kaçınılmaz.
Tecnical target 24+10=34 istanbul plakali ticari sağa cek bi zahmet.
Kendi hesabıma göre 33 liranın şu an için adil kur olduğunu sürekli yazıyorum. Zira adil kur maksimum kur demekte değil. Daha birçok etmen var. Ama bunun altı bize külliyen zarar yazar. Kısa vade geçiştirilir ama orta vade de ateşi harlar iyice. Sonra günü gelince fişek gibi fırlar aynen 2021 sonunda olduğu gibi.
Yıllık 600 milyar dolar dış ticaret hacmi olan ülkede bireyselin talebi vs ile bakmak, pencereyi bu kadar daraltmak hep yanlış sonuca götürür. 100 milyar Dolar DTH bozulsa 21-25 milyar dolar ZK boşa çıkar. Bir aylık ithalat bile değil. Ki zaten MB brüt rezervinde duruyor o para başka yerde değil. Ki USD buradan kalksa 40 liraya gitse maksimum 40 milyar dolar karşılığı DTH bozulur, nette eksiye düşer. Maksimum o da. TL ye ulaşmak için. Yoksa o kadar da bozulmaz.
Başka büyük hikayeler lazım.
Timothy Ash
@tashecon
·
46 Min.
Simsek needs to come home with the Turkey bacon now from UAE in terms of big $$ investment commitments.
Adam resmen dalgasını geçiyor.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri