Sayfa 599/1003 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. hem nebati daha sevimli ve komikti.

yenisinde güleç bir surat da yok.
    sadece kafası parlıyor ışıldıyor.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Beyler Mudi hesabı açtım bakıyorum 40 veriyor nkolay 36 ciddi fark ama güvenemiyorum ne dersiniz
    Nkolaya güveniyorsan onada güvenirsin.Nkolayın garantisi yok mudinin var.En azından sitesinde yazıyor o bilgi.40 ile 36 arasında çok fark var demişsinde sigara parası kadar getiri farkı anca olur rakam yüklüyse

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    hem nebati daha sevimli ve komikti.

yenisinde güleç bir surat da yok.
    sadece kafası parlıyor ışıldıyor.
    gözü ışıldayan daha iyiydi bu ölü balık gibi bakıyor

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    gözü ışıldayan daha iyiydi bu ölü balık gibi bakıyor
    Arada sığır eti , koyun eti tavsiyesi veriyordu..

Bazı hububatlarla ''HEMHAL'' bile oluyordu , sevimli adamdı ..
    distance

5. KKM'nin yıllık %100 mevduat karşılığına denk geldiği bir getiri dönemi vardı, sonrasında uzun bir süre yatayda kalıp şimdi yine aynı getiriyi sunuyor, KKM'ciler, tüm bu süreçlerde hep KKM'de mi kaldınız, getiriniz ortalama ne oldu? Durağan süreçte çıkıp başka bir enstrümanda kazanmaya devam edip tekrar bu periyodu yakalayarak KKM'ye dönen ve devamlı kazanan var mı?

6. KKM yapıp da bekleyen de bir sorun yok, Döviz yapıcam diyen Mayıs-Nisan döneminde 1 lira civarı makas ile doları aldı, satıp mevduata mı geçti yoo.. Dolar alan satar mı dolarını? Hayır.. Ama KKM ci düşük kurdan makassız (yaklaşık %5 avantaj ile) cukkaladı getiriyi.. Üstelik piyasa ile merkez bankası kuru arasındaki fark da kapandı.. KKM yapmayın diyenlere...

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    KKM'nin yıllık %100 mevduat karşılığına denk geldiği bir getiri dönemi vardı, sonrasında uzun bir süre yatayda kalıp şimdi yine aynı getiriyi sunuyor, KKM'ciler, tüm bu süreçlerde hep KKM'de mi kaldınız, getiriniz ortalama ne oldu? Durağan süreçte çıkıp başka bir enstrümanda kazanmaya devam edip tekrar bu periyodu yakalayarak KKM'ye dönen ve devamlı kazanan var mı?
    Portföyümün bir bölümü TL idi. Aralık 2021 de KKM icat oldu.
    27.12.2021 tarihinde 11,43 USD kuru ile KKM hayatım başladı. Ve o günden beri devam ediyorum. Sadece seçimden önce 35-40 gün normal mevduat yaptım. 5 Mayısta yine KKM ye geçtim.
    Maliyet kuru 11,43 gerisini siz hesaplayın artık.

Toplam portfoy buyuklugunuz bin tl sanırım
     Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Nkolaya güveniyorsan onada güvenirsin.Nkolayın garantisi yok mudinin var.En azından sitesinde yazıyor o bilgi.40 ile 36 arasında çok fark var demişsinde sigara parası kadar getiri farkı anca olur rakam yüklüyse

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 599/1003 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •