Sayın babo, 5 Mayıs grafiği linki bir önceki grafiğin tekrarı.
Sayın babo, 5 Mayıs grafiği linki bir önceki grafiğin tekrarı.
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
bıkmışbroker'ın son analizlerini buraya yapıştabilecek biri var mı ? kuşlu site hesabı takip istiyor, takip isteği gönderdik bir haftadır onay yok.
AHAN DA GECEN HAFTANIN GRAFIGI.
https://twitter.com/M_N_Kutan/status...830445568?s=20
SECIM DOLAYISIYLA HESABIMI BIR MUDDET 'KITLEME' GEREGI DUYDUM.
Ama artık acık hesabım
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sayın BaBo
Altın vuruş 6 ne zaman otobana çıkar
Mustafa beyin kendi tabiri ile altin vurus kacirdigi oldumu hiç ???
Faiz artiyor kurda dengesini ayarliyor . mustafa beyin ölüsü 18 euro olan grafi suan 4700 ediyor .
Ne zaman baslayacak şov yillar sonrami eli kulagindami 😀😀🙂 acaba
Ki 20 euro nun da altina birakmiyorlar . 5400 oda suan . Baya istekli orda tutunmaya . Gostergelerde birbirine yakinlasti artik start verelim abi yol ver bize agam gidelim 😀😀
Ben yol veren değilim, grafiklerimdir bu isin 'üstadı' olan.
Hana geldik Yagmur dindi, dedik 2 tane çizgi çizdik.
O çizgilerden 'üstte olan' yukarı geçilirse (kalıcı olarak) başka şartlar oluşur.
Ama 'altta' olan da aşağı geçilirse de (yine kalıcı olarak) başka şartlar oluşur.
Yeterince açık mi yazdıklarım?
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yer İmleri