Sayfa 800/1005 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Viop LI

1. Ons düşecek bağırtacaklar sarı kızı...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

2. Sermayesinin tamamına
    iştirak ettiğimiz bağlı ortaklıklarımızdan ZES Solar Enerji Tedarik ve Ticaret
    AŞ paylarının tamamının, sermayesine %50-1 pay oranında iştirak ettiğimiz,
    Jersey'de kurulu Electrip Global Limited şirketine toplam 49.400.000 ABD Doları
    bedel karşılığında satışına, Pay Alım ve Satım Sözleşmesi'nde öngörülen
    düzeltme koşulları gerçekleştiği takdirde satış bedeli düzeltmelerinin
    yapılmasına karar verilmiş olup ilgili hisse devir işlemleri bugün itibarıyla
    tamamlanmıştır.

Ayrıca, operasyonel
    büyüme amacıyla, Electrip Global Limited şirketinin sermaye artırımına
    45.850.000 Avro tutarında iştirak edilmesine karar verilmiştir.

Şirketin meşru
    çıkarlarının zarar görmemesi ve yatırımcıların yanıltılmasına yol
    açılmaması amacıyla işleme ilişkin açıklama II-15.1 sayılı Özel Durumlar
    Tebliği'nin 6. maddesine uygun olarak 13.03.2023 tarih ve 2023/19 sayılı
    yönetim kurulu kararı ile müzakereler sonuçlanana kadar ertelenmiştir.
    İşbu açıklama, erteleme sebebinin ortadan kalkması üzerine ilgili mevzuat
    hükümleri kapsamında yapılmaktadır.

İşbu
    açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde
    herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul
    edilecektir.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1161420

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    22.06.2023 tarihinde, Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ payları ile ilgili olarak Borsa İstanbul'da kurumsal yatırımcılara özel emir yöntemiyle 10,30-10,49 TL fiyat aralığından toplam 8.500.000 TL nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ sermayesindeki payımız/oy hakkımız 22.06.2023 tarihi itibarıyla %79,64'e gerilemiştir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1161416
    Tam ******** bunlar

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    22.06.2023 tarihinde, Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ payları ile ilgili olarak Borsa İstanbul'da kurumsal yatırımcılara özel emir yöntemiyle 10,30-10,49 TL fiyat aralığından toplam 8.500.000 TL nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ sermayesindeki payımız/oy hakkımız 22.06.2023 tarihi itibarıyla %79,64'e gerilemiştir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1161416
    pozum hala aynı. sene sonu demişim. kimseye al demedim. keşke bir ev param olsa da kademelere gavura vurur gibi vursam.
    audentes Fortuna iuvat

5. Eldeki doları yurt dışına çıkarıyor gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

VİOP30 günlük de, SPOT da 1.3 mlyr mal alan BofA burada bütün longlarını kapamış, hızını alamayarak short tarafa geçmiş, dün bütün pozisyonunu kapatan HSBC tekrar yeni long açmış, İs Yatırım biraz short kapamış, TEB biraz long kapamış, TEB in geride 35 bin longu kalmış,
    Bugün +4 yaptıran diğer kısım olmuş gibi, yarın bunlara yedirirler mi bilemedim!

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çakır hadi gittin IMF ye hadi ikna ettin IMF yi 100 milyar dolara IMF o parayı 100 e böler her istediğini yaptığında alırsın gıdım gıdım o parayı. Öyle hayallere kapılma. Ha şey 29,7 olur onu bilemem.
    Imf şart değil. Adam 50-100 milyar dolar birinden borç alsın, sonra doları 8 lira yapsın, bütün kkm borçlarını kapatsın. 29-8=21 lira, 150 milyar dolar kkm var, kalan hesabı siz yapın. Bu olmazsa ver elini Lübnan’a doğru gidiyoruz. Şaka bir tarafa bunlar bugün dolar artsın istiyor. Siyaset bunun üstüne. Bakın faizi artırdık, ama dolar düşmedi. Gelecek seans faiz indirirler.

8. VESTL ve VESBE fiili dolaşım oranları

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 800/1005 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •