Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Ayvagöbekli Nuri Bey Abi BURSA ya geldiğinde haberimiz olsun ağırlamak isterim sizi , abi bir de EKONOMİ yi nasıl görüyorsun? Sermaye Akımı olcak mı ? Hedefimiz ne olmalı , aydınlat bizi abi …
Abi bizim ekonominin finans ayağı yıkılmak üzereydi. Benim hesabıma göre, aylık 7 milyar dolar taze paraya ihtiyaç var. ''Bıyıklı yabancı'' hariç, onlar girer, çıkarlar. Manisa'daki fabrika yangını biizim reel ekonomiyi gösteriyor. Reel ekonomi kredi diye inliyor. Ama kredi faizleri %40'ların üstünde. Onu da bulabilirsen.
Tayyip Ağam, yapılabilecek en iyi hamleyi yaptı ve Hafize Kızı, MB'sının başına getirdi. Hafize Kız çok akıllı, bugünkü hamle çok iyiydi. Beklenen faiz artışı yapılsaydı, fabrika yangınları çoğalırdı. Faiz artışı yapılmasaydı, bizim ponzi finans sitemi şuan yıkılmıştı.
Döviz krizi, ödemeler dengesi krizi, bono krizi hepsini sırayla yaşardık. Hem de daha önce görülmemiş bir biçimde.
Hafize Kızım; Serefad burunlu Sabetayım... Kılıçdaroğlu- Davudoğlu gibi kıçı kırık Karaim değil bu kız. Onların da faydaları var da Hafize Kız A takımından. Her zaman yazdığım gibi iyi ki varlar...
Dolar şuan 25-26 arasında, sarsıntı devam etse de toparlanacaktır. Enflasyon beklentisiyle borsayı aldılar.
Hafize Kız akıllı abi, ben güveniyorum. Toparlayacaktır. Mehmet Şimşek de şöyle söylemiş:
Kesin olan şu, enflasyon yüksek olacak. Hedef, fazladan kazanmak değil de eldekini korumak olmalı.Bakan Şimşek: "Fiyat istikrarına giden yol kademeli ancak kararlı olacaktır".
Olunabilecek en defansif pozisyonda olunmalı...
@erefefik
@erefefik
Prigozhin'in açıklamaları vardı bugün. Sosyal medyada bu açıklamalar ''darbe girişimi'' olarak yorumlanıyor. Ben Bakhmut çatışmaları sırasında, yine Prigozhin'in küfürleri sıralarken, bir ay önce ''darbe girişimi'' diye yazmıştım.Anton Gerashchenko
@Gerashchenko_en
A military base is on fire in Moscow region - a video was shared on social media.
Ama şuan sanmıyorum. Bu işin içinde başka bir iş var.
Rus Ordusu içinde birilerini harcayacaklar...
@erefefik
Spetsnaz'ın Rus Savunma Bakanlığında kontrolü ele geçirdiği bilgisi var.
https://sputniknews.com.tr/20230623/...072806374.htmlIgor Sushko
@igorsushko
🚨 Special Operations Forces (SSO) commanded by Major General Valery Flustikov have taken over control of the Ministry of Defence headquarters on Frunzenskaya in Moscow. Right now, there's no way of knowing whose side he is really on: Shoigu or Prigozhin. Probably "wait & see."
Rus devlet televizyonunda özel yayın başladı: Progojin’in yayınladığı görüntüler sahte
Rus devlet televizyonu Pervıy Kanal’da bir süre önce duyurusu yapılan özel yayın başladı. Yayın sırasında, Prigojin’in, Wagner’in cephe gerisindeki bir kampına Rusya Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlendiğini iddia ettiği saldırının ‘kanıtı’ olarak yayınladığı görüntülerin sahte olduğuna ilişkin bilgiler paylaşıldı.
Prigojin’in bu iddiasını Rusya Savunma Bakanlığı tarafından da yalanlanmıştı.Rusya Savunma Bakanlığı: Kiev rejimi Prigojin’in provokasyonundan yararlanıp Bahmut yakınına güçlerini yığıyor
Rusya Savunma Bakanlığı, “Kiev rejimi, Prigojin’in nizamı bozmak için gerçekleştirdiği provokasyondan yararlanarak, güçlerini taktik önemi olan Bahmut yakınlarına yığmaya başladı. Rusya ordusunun güney cephesi güçleri, düşmana hava güçleri ve top atışlarıyla saldırı düzenliyor” açıklamasını yaptı.Şayet bir nükleer silah patlayacaksa, bunun ilk hangi ülkede patlayacağını biliyorum.01:22 24.06.2023
Rusya Genelkurmay Başkanlığı’nın Askeri İstihbarat Direktör Birinci Başkan Yardımcısı Korgeneral Vladimir Alekseyev de Wagner savaşçılarına şu çağrıyı yaptı: “Niyetiniz her ne olursa olsun yaptığınız şey ülkenizi ve Devlet Başkanı’nızı sırtından bıçaklamaktır. Böyle bir provokasyonu ancak düşmanlar gerçekleştirebilir. Sizlere kendinize gelmeniz için çağrı yapıyorum ve emirlerin sadece Başkomutan (Devlet Başkanı Vladimir Putin) tarafından verilebileceğini hatırlatmak istiyorum.”
İngiltere'de patlayacak...
@erefefik
Dmitri
@wartranslated
General "Armageddon" Surovikin published a video calling Wagner to "obey the Supreme Commander".
"I have just returned by the order of the Ministry of Defence from the zero line, where our forces, our commanders, our soldiers, volunteers carry out the objective, fighting the superior enemy forces to death, take casualties, but stand on their positions.
I appeal to the leadership, commanders and fighters of PMC Wagner: Together with you, we walked a difficult path. Together with you, we fought, we took risks, we took losses, but overcome together. We are of the same blood. We are warriors.
I call on you to stop. The enemy is waiting for our internal political situation to aggravate. We shouldn’t play into the enemy’s hand in this difficult time for the country."
It needs to be done before it’s too late: to obey the will and order of the people-elected President of the Russian Federation. Stop the columns, and return them to their permanent positions and places of concentration.
To solve all problems with civil means only under the leadership of the Supreme Commander of the Russian Armed Forces.
He is being slowly ****ed by other high-ranking commanders of the Russian army in similar videos.
@erefefik
#SONDAKİKA
🔴 Rusya'da internet erişimi kısıtlandı.
@erefefik
Yer İmleri