ABD/AB Rusların paralılarına daha fazla para basmıştır zira 2024 nisanında Rusya'da başkanlık seçimi var
ecel geldi mi Kremlin duvarına işetir adamı Putin Kızıl meydanda 21. parmağından asar Prigojin 'i
ABD/AB Rusların paralılarına daha fazla para basmıştır zira 2024 nisanında Rusya'da başkanlık seçimi var
ecel geldi mi Kremlin duvarına işetir adamı Putin Kızıl meydanda 21. parmağından asar Prigojin 'i
ya tersi olursa?
HAva kuvvetleri uçakları wagner'in konvoyunu vurmayı reddetmiş..
Hafta sonu gelir,Borsa zirve yapar ve bir olay çıkar ve aldıklarını misliyle verir.
Umarım benzeri olmaz..
(Machiavelli 1499 yılında kitabında kaleme aldığı “Prens” kitabında paralı askerlerin güvenilmez olduğunu, bir ülkeyi korumak için gönüllü askerlere ihtiyaç olduğunu, ülke ülkenin sahibi yurttaşlar tarafından korunur ilkesinin geçerli olduğunu yazmıştı. Yaklaşık 500 yol önce.)
Son düzenleme : keremalkm; 24-06-2023 saat: 08:19.
Kim paralı geldiyse, hamdolsun,
Donuna kadar aldık eline de verdik makbuzu,
Bankada şu kadar doların var.. Diye..
Yabancıdan doları kapan bankada
Aldığım arabaya, telefona, zaraya,
Doğalgaz için rusyaya, yeni aldığım saate, sketchersa, Nike, metrodan aldığım kırmızı şaraba, amazondan aldığım muga, hemen ödemesini yaptılar..
Ben aldıklarım için usd ödemesi yapmıyorum ama sağolsun, ihracatçı kardeşler, ruslar, suudlu dindaşlarımız anında yardımlarını
Esirgemiyorlar...
Tam bunu düşünüyordum.
Bir yerde bir şeyler olur, en olumsuz biz etkileniriz.
Neler olabilir?
- Rus turist sayısında azalma sonucu turizm gelirlerinde düşüş.
- Rusya’dan mülteci akını sonucu bunun getireceği türlü türlü sorunlar.
- Rusya’dan aldığımız petrol ve gaz akışında olası sıkıntılar.
İlk etapta aklıma gelenler, daha fazlası da vardır mutlaka.
Yer İmleri