Originally Posted by
EMLAK
şunuda söyleyimde öyle gidiyim ..
acayip mutsuz bi milletiz. tatile gelen tipleri söyleyim.
yabancılar : takar kulaklığı kumsalda güneşlenirken birasını yudumlar müzik eşliğinde.
türkler : sağa sola bakar durmadan. bi torba çekirdek. ayyy gördünmü şu kadındaki selilütleri .. ayyy iğrenç.. vs.
böyle yani.
tatile geldim denizle ilgileneyim kafa dinleyim.. yok.
yanındaki mutlu insanı bile mutsuz edecek ruh hastasi yapabilecek kapasite var.

Yunan adalarına gitmiş bulunan bir arkadaşın paylaşımları ...
'' Bilmece bildirmece,el üstünde kaydırmaca...
250 Yunan adasından birtanesinde,o adanın ufak bir motelinde,o motelin çok şirin arka bahçesinde,sabah kahvaltısı için tesadüfen aynı saatte bir araya gelmiş ,aynı lisanı konuşan,ama birbirlerine selam vermeden ters ters bakan millet hangi millettir.. ''
devam
'' Birşey farkettim..adalarda kilise çanları hiç çalmıyor..herhalde gelen misafirler rahatsız olmasın diye..zaten genelde birkaç keçi sesinden başka etrafta çıt yok..plajlar da öyle..bir sessizlik bir sessizlik..insanlar var ama yok gibi..sadece Türklerin çok rağbet ettiği bir Panteli beach var ..işte orası sesli..plaj silme Türk dolu..ve herzamanki gibi herkes birbiriyle yüksek tondan konuşuyor..bizim oturduğumuz yerin önünde de kalabalık bir gurup vardı.. guruptan bir kadın biraz yüzdü geldi..denizin içinden doğrularak uzaktan kıyıdakilere seslendi .." Leylaaa..saate baktım ..bi gidip geldim ya , 90 kalori vermişim..çok iyi yaa"..kıyıdan birkaç kadın bağırarak cevap verdi " Keşke geldiğimizde başlasaydın spora , valla şimdiye kadar acaip incelirdin ". kadının gidip geldiği yer 20 metre ya var ya yok..!!..endamı masşallah..kilo kalori hesabı bağıra bağıra bir süre daha devam etti..erkekler de konuya katıldı.,,sonra ouzo lar geldi..börekler geldi..peynirler mezeler geldi..en son olarak iki şişe köpüklü şampanya geldi..araya girip denizdeki ablanın, o kiloyu bu sistemle eritmek için daha en az 12 ada arasında en az 340 kere gidip gelmesi ,üstüne de hiç ara vermeden bodruma dönerken kıyıya kadar teknenin yanında yüzmeye devam etmesi gerektiğini bir türlü söyliyemedim.. ''
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri