Sayfa 890/1005 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Viop LI

1. platin almak için platform arıyordum. bizim borsa istanbuldaki kıymetli maden piyasasında varmış kontratı. salı günü 77 kontrat işlem olmuş maşallah

Hakan Fidan, Kur’an-ı Kerim’e karşı İsveç’te yapılan eylemi lanetledi

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    platin almak için platform arıyordum. bizim borsa istanbuldaki kıymetli maden piyasasında varmış kontratı. salı günü 77 kontrat işlem olmuş maşallah
    işlem hacmi az ise bir emtiyanın alınmaz...baş ağrıtır.....daleverası çok olur.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Bir ülkenin parasına ne kadar yüksek faiz verirse o ülkenin parasının değeri artar.....

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    powell yine 2 faiz artışı daha dedi bugün. yalanlarını sevsinler

Bu hafta gümüş ve altın ons baskı altında kalır aşağı yönlü seyir izler...
    ..haftaya girişimi yapacam bunlara tekrardan.....
    FED in faiz artırım süreci bitti bana göre...... bunu neden yapıyorlar....bilerek yapılan bir korku ve heyecan....piyasaları öyle maniple ediyorlar......

6. secbul petrolü ağlatıyorlar yamyamlar...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

7. sarıkız da 1900 altına iğnesini atmış.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

8. secbul elma dersem çık armut dersem saklan armudunu ye.

Sayfa 890/1005 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •