Yabanciya guven gelsin diye degil, bizim insanimiza guven gelmeli.
Icerde, yabancinin getirecegi azaminin 4 kati dolar var. ( 200 MILYAR dolar varsayarsak )
Hala is insani, 3 ay sonra alacagi TL.'yi kirdirip dolar aliyor.
Bunu kirmanin tek yolu gercek bilgiler.
Adam fizik olarak bitmis, 3 saniyelik cekimlerle, eski tarihli basketbol oynadigini dagitiyor medyaya, ve bize diyor ki, adam saglam aslan gibi, sen bu yayini yaparsan adamin ne halde oldugunu biz anlamayacakmiyiz.
Sabikan ortada, hayatinizda tek bir dogru yok.
Hep yalan, hep dolan, hep algi oyunu.
Kaynakların verdiği bilgiye göre TCMB Başkanı Erkan, faiz artışı kararının hemen ardından bazı özel bankaların döviz alımına yönelmelerine de sitemde bulundu.
Bankacıların, -Gelen talepleri kullanarak test etmek istedik- sözlerine Erkan, -Keşke testi TL ye yönelerek yapsaydınız; döviz alım taleplerini faiz kararından birkaç dakika sonra değil, zamana yayarak karşılasaydınız- karşılığını verdi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber
Kadin soyluyor, elindeki veri setine gore, bazi ozel bankalar dolar toplarsa, yandas esnaf toplamaz mi ? Vatandas toplamazmi, bu millet 21 yildir goruyor bu yalan ve palavralari.
Hadi 30 TL.de tutta gorelim.
ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Haziran ayında %8.54 arttı. E-TÜFE nin son 12 aylık artışı %108.58 olarak gerçekleşti. Ocak-Haziran dönemi enflasyon oranı ise %50.53 oldu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber
https://pbs.twimg.com/media/F0F_rIQW...jpg&name=small
Galatasaray spor klubü,sözleşmesinde ENAG enflasyon verisini kullanan ilk borsa şirketi oldu...
Turkey State banks said to resume intervention to support lira, spending about $1 bln intervening Monday.
Diye yabancı bir forumda okudum ama asli astarı varmıdır?
Teşekkürler
Yer İmleri