Sayfa 967/1005 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Viop LI

1. Bu dohol ne gudubet bur kagittir yaw. Himsf.

2. Vergiler yatırım istihdam üretim ihracat dışı alanlarda gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bu dohol ne gudubet bur kagittir yaw. Himsf.
    Şimdi Petkim varken kime gudubet desen hatrı kalır.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bir de en önemli husus mal sahibi olarak evi satarken , potansiyel alıcının karşısında geveze olmayacan. saan ne sorulursa ona doğru ve heyecansız düz bir tonda yanıt vermen... fazla konuşursan o sırada bir cümle bir kelime potansiyel alıcıda başka bir şeyi çağırıştırır, başka bir yerle mukayese yapmaya başlar falan işin tadı kaçar... satışı kapatma tekniğinde kuraldır zaten satış sonlandırılırken alıcı almaya niyetlendiyse daima son sözü alan söyler ve satıcı ( veya aracı ) susar.. gayrimenkulde olsun araba olsun , istersen eminönü mahputpaşa' da don gömlek sat bu iş böyledir...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Malları verdik bar boyları düzeldi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bir de en önemli husus mal sahibi olarak evi satarken , potansiyel alıcının karşısında geveze olmayacan. saan ne sorulursa ona doğru ve heyecansız düz bir tonda yanıt vermen... fazla konuşursan o sırada bir cümle bir kelime potansiyel alıcıda başka bir şeyi çağırıştırır, başka bir yerle mukayese yapmaya başlar falan işin tadı kaçar... satışı kapatma tekniğinde kuraldır zaten satış sonlandırılırken alıcı almaya niyetlendiyse daima son sözü alan söyler ve satıcı ( veya aracı ) susar.. gayrimenkulde olsun araba olsun , istersen eminönü mahputpaşa' da don gömlek sat bu iş böyledir...

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Şimdi Petkim varken kime gudubet desen hatrı kalır.
    Orada da eregl de olduğu gibi marjlar kötü sanırım.Nafta etilen idi sanırım.

8. Harben PV sürekli reklamı dönüyor. Onun da kapasitesini buldum.

Bu arada solar panellerde kullanılan hücre, iletken, soket, busbar, cam, çıta, EVA vs üretim için yatırım yapan ayrı firmalar da var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 967/1005 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •