Erdoğan: Emeklilerimizin maaşlarında yapılabilecek iyileştirmeler konusunda Bakanlarımıza gerekli talimatı verdim, çalışmalarına başladılar, önümüzdeki haftalarda gerekli açıklamayı yapacağız
Erdoğan: Emeklilerimizin maaşlarında yapılabilecek iyileştirmeler konusunda Bakanlarımıza gerekli talimatı verdim, çalışmalarına başladılar, önümüzdeki haftalarda gerekli açıklamayı yapacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
16 milyon emekliye ekstra 1.000'er TL zam verseler. 6 ayda 96 milyar TL eder.
Arabalardan alınması planlanan ek MTV 36 milyar TL
Emeklinin dişinin kavuğuna bile yetmez.
Gökten dolu yerine para yağsa bile, işleri zor.
Bakalım şapkadan daha ne vergiler, zamlar çıkacak ?
Oralardaki tarım ürünleri halkının damak lezzetine göre üretiyorlar,bizdekilerin çoğu yabani ot gibi üretiliyor yeterki üretelim para kazanalım hesabında,zaten çoğu sattığımız tarım ürünleri geri geliyor,peşi malum satılmayanlar iç piyasaya sürülüyor,halkta ucuz diye alıyor,boşuna denmemiş ucuz etin yahnisi yavan olur diye,bende 80 yıllarında almanyadaydım,en ucuz meyve muz ve ananastı,hannoverdeydim,honnover Niedersakson eyaleti baş şehridir,yabancılara karşı demokratiktir,karadenizlilerin çoğunluğu buradadır,hollandalılar bunu bildiğinden devamlı pazarlarda sebze ve meyveleri buna göre satarlardı pazarlarda arabalarda,bilindiği gibi bir lokma hollanda tarımda ileridedir,hayvancılıktada öyle,dünyanın heryanına gönderirler,biz neredeyse avrupa kadar varız toprak bakımından tarımda sınıfta kaldık,çoğunda lezzet yok resmen ot yediriyorlar bize.
Yok o öyle değildir,1.500 tl alanın maaşını 2 senede 7500 yapmıştı,tavandan ödeyene ise zam vermemişti,yine öyle yapacak verdik diyecek,1.500 alana karşılık benim maaşım 4000 idi,yani adamların 2 mislinden fazlaydı maaşım,şimdi 9 bin az üstünde benimki,18 imkansız yapmaz,15 bile olmaz,kiralarım olmazsa imkansız o maaşla geçinmek.
Yurtdışından şahsi kullanım için yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarındaki harç tutarı Cumhurbaşkanı Kararı ile 6.091 liradan 20.000 liraya yükseltilmiştir / Resmî Gazete
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
KDV oranlarında da değişikliğe gidilmiştir;
-%18 olarak uygulanan oran %20’ye
-%8 olarak uygulanan oran %10’a yükseltilmiştir / Resmî Gazete
Millet boş verin arkadan karpuzcu geliyor. O düşünsün
bir halt olacağı yok.
Kendi elemanları olan taraf hariç maaşlar ı düşükde eşitlemek
Onlar konuşur akp yapar
havuç bile 50 TL gördü.
tüm tavşanlar şaştı bu duruma.
Kdv de yüzde yüz olaydı bari.
Kazık daima VATANDAŞA
kendine yandaş olan sanki kazık yemiyormuş gibi hala iktidarı savunur.
Şimdi bu vergiyi fakir ödemiyecekmi?Zenginle birlikte.
Zengin bir yerden bunu çıkarırda Fakir nasıl çıkaracak.
Örnek Emekli SGK ve diğer emekliler.
Ne üretiyor yada ne satıyorda ona yerleştirsin farkı.
Maaşa enflasyon kadar bile zam alamadan vergileride ödeyecekler.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri