Arama sonucu : 4649 madde; 1 - 8 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hisse dur durak bilmeden iki haftada güzel ralli yaptı ama topiginde yazanı çizeni yok,
    Önemli bir haber akışıda bulunmuyor ,normal şartlarda minare çıkışı olan grafikler hep tereddüt oluşturuyor bende ( icindeysem durmam,disindaysam girmem gibi ) hacim güzel alıcı neden aldı? Yıllardır yatan hisseyi kime satacak ?
    Bilmediğimiz bir durum olsa gerek, eğer güzel bir haber gelecekse coşkulu seanslar olması muhtemel,yok haber gelmeyecekse dikine dikine çıkışı ilginç.Tutarli Bir öngörüde bulunmak istiyorum ama olmuyor

CPH2219 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,036
     Alıntı Originally Posted by winwin Yazıyı Oku
    Hisse dur durak bilmeden iki haftada güzel ralli yaptı ama topiginde yazanı çizeni yok,
    Önemli bir haber akışıda bulunmuyor ,normal şartlarda minare çıkışı olan grafikler hep tereddüt oluşturuyor bende ( icindeysem durmam,disindaysam girmem gibi ) hacim güzel alıcı neden aldı? Yıllardır yatan hisseyi kime satacak ?
    Bilmediğimiz bir durum olsa gerek, eğer güzel bir haber gelecekse coşkulu seanslar olması muhtemel,yok haber gelmeyecekse dikine dikine çıkışı ilginç.Tutarli Bir öngörüde bulunmak istiyorum ama olmuyor

CPH2219 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha nasıl olsun,zamanında 1.50-1.70 ebemizi bellemişti,3 üstüne attığında 2.90 çekinerek damladık 3.50 gönderdik,yani alan hayrını gördüki 9 üstüne attı,dikkat çekerim bu firmada hırsız çoktur,zamanında milyonları cukkalamışlardı,götürür,götürür peşinden kucağa iyi bırakır,karda olanlara tavsiyem elindekileri boşaltsınlar,halka ardan beri takılırım son 1 senedir pek takılmıyorum,halka arzda 5 alıp 15 sattığım hisseydi,günlük % 50 gideri vardı,spk sonra 25 yaptı dibi boyladı,bedelli falan derken 1.50 altını görmüştühedefim 2.5 idi postaladım peşini bıraktım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,036
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Daha nasıl olsun,zamanında 1.50-1.70 ebemizi bellemişti,3 üstüne attığında 2.90 çekinerek damladık 3.50 gönderdik,yani alan hayrını gördüki 9 üstüne attı,dikkat çekerim bu firmada hırsız çoktur,zamanında milyonları cukkalamışlardı,götürür,götürür peşinden kucağa iyi bırakır,karda olanlara tavsiyem elindekileri boşaltsınlar,halka ardan beri takılırım son 1 senedir pek takılmıyorum,halka arzda 5 alıp 15 sattığım hisseydi,günlük % 50 gideri vardı,spk sonra 25 yaptı dibi boyladı,bedelli falan derken 1.50 altını görmüştühedefim 2.5 idi postaladım peşini bıraktım
    Aynen belirttiğim gibi yaptı,13 gördü,10 altına düşmedi moduna yattı,peşi 9 oda yetmedi 8 bugün 7.57 taban,ne güzel milleti soyuyorlar don gömleği bıraktık milletin iç oganları görünür hale geldi irecep ve adamları tarafından,temmuzdan beri kimse yazmamış sadece ben yazmışım,demekki millette mani kalmamış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,036
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Önceden yazdık çizdik vede öyle oldu 6 altına indi,yüksek kar ile tavan kapattı bugün,bu böyledir,götürür,götürür kucağa bırakır,7000 lot var artık nereye giderse,yazık bunun yatırımcısına,çoğunun maliyeti 10 üstündeydi,bakalım oraya gelecekmi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •