Alýntý Originally Posted by sahingonul Yazýyý Oku
Fed buna izin verir mi? Zaten öyle bir durum yok. Tdi verisi çok iyi gelecek yani ABD ekonomisi týkýr týkýr çalýþýyor. Ýki gün sonra büyük para; dökülenleri toplayacak ve endeks yoluna devam edecek.
30 yýlda faang hisseleri 10 katýna çýkar faize yatýrýlan para ise ayný kalýr. Böyle de bir durum var.
$AAPL $MSFT $AMZN $NVDA $GOOGL $TSLA ve $META hisselerinin toplam deðeri 11 Trilyon $, toplam ABD borsa deðeri 26 Trilyon $. 7 hisse neredeyse yarýsý olacak ABD piyasasýnýn.

Dolarýn iþi çok zor önümüzdeki 2 seneden sonra. Üretim yapamayan sanal bir ABD ekonomisi var. Huawei gibi þirketlerin önünü bu yüzden kestiler. Halbuki Huawei mesela Apple ýn yarý fiyatýna daha iyi bir donaným satýyor.

LGBT artýk nüfusun normali oldu okullarda eðitim olarak veriliyor, ve her sokakta CANNABÝS satanlar var caný isteyen 24 saat alýp istediði yerde içebiliyor. Sosyal ve ahlaki çöküntü var.

Bu sebeple kademe kademe dolardan çýkýp, fiziki yastýkaltý külçe altýna veya bizdeki ata beþli tam çeyrek vb gerçek reel varlýða geçmenin doðru olacaðýna inanýyorum.