Sayfa 57/88 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon
Arama sonucu : 704 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Serbest Yatırım Fonları I

1. Merhaba sayın telovole
    RTH yeni kurulduğunda çok aktif yönetiliyordu sonrasında çabuk büyüyünce diger fonlarda oldugu gibi duraklama dönemine girdi.Şu anda aktif yönetilen GZN var.Fakat TPP de değerlendirilebilir.Zaman zaman fikir alışverinde bulup topikte paylaşım yapmak dileğiyle.Tabiki yatırım tavsiyesi değildir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by oktay2 Yazıyı Oku
    Merhaba sayın telovole
    RTH yeni kurulduğunda çok aktif yönetiliyordu sonrasında çabuk büyüyünce diger fonlarda oldugu gibi duraklama dönemine girdi.Şu anda aktif yönetilen GZN var.Fakat TPP de değerlendirilebilir.Zaman zaman fikir alışverinde bulup topikte paylaşım yapmak dileğiyle.Tabiki yatırım tavsiyesi değildir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hocam tpp iyi ve hoş ama en az alabilmek için 350 bin üzeri bir işlem gerekiyor. bu da oldukça nahoş bir durum. tamam limit olsun ama hiç değilse 20 30 bin falan olsun. çok insafsız davranmışlar. geçen gün nitelikli yatırımcılık işini halledince açıkçası hayal kırıklığına uğradım. şöyle baktığım kadarıyla tefaşa açık aklı başında fon sayısı, oldukça az. GZN'DE STOPAJ VAR MI BU ARADA MERAK ETTİM. BİR DE HKM HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜRSÜNÜZ? BİRAZ ALSAM MI DİYORUM.

3. Selamlar sayın Hayrani evet GZN stopaja tabidir. HKM çok iyi bir fon, bende var ama halka arz olduğu anda almıştım. Aldığımdan beri %60 civarında bir kazanç var, agresif yönetilen bir fon, bilginiz olsun

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar. mevcutta elinizde hangi fonlar var? hscb'nin HKR'si hsyf olan HVS ile hemen hemen aynı kağıtlara sahip olmasına rağmen portföy limiti olmadığı için çok daha iyi getiriyor.

TPP (teb pusula serbest) yabancı ağırlıklı ve uzun vadede de AFT YAY vs. sollamış. mükemmel getiri sunmuş. Demek ki oldukça aktif yönetiliyor.

hedef portföyün HKM'si oldukça başarılı giriş yaptı.

GZN de oldukça aktif yönetilen iyi bir fon.

Bunların arasında kararsızlık yaşıyorum. TPP+HKR yapacağım gibi duruyor ama Dolar buralarda durursa TPP getirisi epey törpülenir gibi. Kafam karıştı.

Önerilerinize açığım. Özellikle elinizdeki fonları öğrenmek isterim.
    TPP yatirim yapacaklar sunuda unutmasin ama. Bist ralli donemindeyken bu fon adeta emekledi. O zamanlar cok soylendik ama sabrimizin karsiligini aldik 🙂 Cikacaginiz zamanda t+3 valor var fonda. Cuma gunu saat 1 den once satis emri veriyoruz para carsamba gunu saat 2 - 3 gibi gelecektir hesabimiza. Yanlis hatirlamiyorsam eger.

Ayrica fonun gecmis getirisini ayri degerlendirmeniz gerekli. Bu son 1-2 aydir iyi getiriyor fon ama onceki aylarda emekledi. Fon viop piyasasindan ayri olarak bazi zamanlar opsiyon piyasasinda da pozisyon alabiliyor.

Fonda yoneticigi degisikligide gerceklesti Alen Bebiroglu yonetiyordu fonu eskiden. O ust yonetici oldu yatirim biriminde. Artik fona karismiyor diye biliyorum. Kap dan ne zaman degisiklik oldugunu incelemek gerekli ayrintili.

Yatirim tavsiyesi degildir.

5. Bir bankadan nitelikli yatırımcı beyanında bulunduktan sonra diğer bankalarda da serbest yatırım fonlarından alabiliyor muyuz yoksa her banka için serbest yatırım fonlarını açtırmak için tek tek konuşmamız mı gerekiyor?

6.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Bir bankadan nitelikli yatırımcı beyanında bulunduktan sonra diğer bankalarda da serbest yatırım fonlarından alabiliyor muyuz yoksa her banka için serbest yatırım fonlarını açtırmak için tek tek konuşmamız mı gerekiyor?
    Maalesef her banka için ayrı beyan vermek gerekiyor diye biliyorum.

Saygılar

7. serbest döviz fonu olarak neyi önerirsiniz.Tefas ta göz gezdirdim isin içinden çıkamadım.
    tefasta içeriklere baktığımda kamu dıs borçlanma aracı derken tahvili mi kastediyor.
    tahvil ağırlıklı bir döviz serbest fon alınabilir mi? malum cds 4xx lere kadara geriledi.

8.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Selamlar sayın Hayrani evet GZN stopaja tabidir. HKM çok iyi bir fon, bende var ama halka arz olduğu anda almıştım. Aldığımdan beri %60 civarında bir kazanç var, agresif yönetilen bir fon, bilginiz olsun

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    çok teşekkür ederim. yüzde beş on arası bir portföyle almayı düşünüyorum. fonun haftalık olması, sıtratejilerini daha kolay uygulayabilecekleri izlenimi uyandırıyor bende. bol kazançlar dileklerimle selamlar

Sayfa 57/88 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •