Motorine 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruşluk zam bekleniyor.
https://youtu.be/6NkdG4DbHQk
daddınız bi kere dadınca durulmuyo mu?
gaymaklı baklava gibi
pompa pompa!!
Sullivan:
- Biden Türkiye'ye F16'ların transferi konusunda Kongre ile danışmalarda bulunarak ilerlemeyi planlıyor
- Türkiye'nin AB'ye adaylığı İsveç'in NATO üyeliği ile bağlantılı değil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cari açık 7,9 milyar dolar açık verdi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Mayıs ayında Türkiye'nin aylık 7 milyar 933 milyon dalar açık verirken yıllık açık 60 milyar dolara yükseldi.
11 Temmuz 2023 Salı
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
*TCMB: Cari işlemler hesabı Mayıs'ta 7,93 milyar dolar açık verdi(Beklenti -6,8mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bahçeli: Emeklilerimize verilen yüzde 25’lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir.
Yer İmleri