Ben küçükken, yani ortaokul donemlerindeyken iki adımda bir çay bahçeleri vardi. Yaz aksamlari insanlar aileleriyle çay bahçelerine giderlerdi. İlk orda başladım bele takilan cantaciklara özenmeye. Garsonlar o çantayı bellerine takarlar, sipariş kagitlarini, bozuk paraları falan o cantada taşırlardı. 3 sene önce falan aldım o çantadan. Bazen arkadaşlarla buluşacağım zaman belime takıyorum. O çantayı belime takınca Muazzez Ersoy Nostalji Albümündeki sarkilar çalmaya basliyo zihnimin arka planında...
Bana yakınlarda bir yerde bir çay bahçesi var. Belki de var olan son çay bahçesi. Kitabımı falan alip buraya geldim. Müşteri cok yok diye 10'da kapatıp gitmisler. Ama yine de güzel [emoji846]
Ha unutmadan... Trabzon'daki çay bahçelerinden birine Küçük İbo gelmisti. Helvani yerim insallah senin diye yeni albüm çıkarmıştı.
Yıldızlar guzel...ama çay bahçeleri de öyle ...
FX kendisiyle uğraşılan süre belirli bir zaman aralığı değilse, akşam cay yudumlarken ikide bir telefona bakmayı gerektiriyorsa... zulüm!!!
Bi arkadaşım var, bayaaaaaa yeni piyasada. Şimdiden, eşi kizmasin diye tuvalete gidip, klozette otururken grafiklere bakıyormuş. Ruyalarina giriyormuş.
Velhasıl kelam...FX iş olmali, baslangic ve bitiş saati olmalı bence. Yani oyle bir strateji var hayalimde [emoji16].
Ve akşamları çay bahçeleri olmalı... Küçük Ibo'ya razıyım...yeter ki olsunlar
Selamlar olsun efendim
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri