Sayfa 24/542 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 4332 madde; 185 - 192 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. bazen kendi kendime acaba borsada çok uzakları görmek yararlı mı yararsız mı düşünmeye başladım..çünkü bazen beklentileri çok uzun süre önce alıyorum ama piyasa yumurta kapıya dayandığında tepki veriyor...geçirilen süre gerçekten de çok sıkıcı oluyor..

mesela gesanda iken europower iştirakinin beklentilerini aylarca anlatmış idim trafo üretiminin 2,500 den 10,000 adete çıkacağını da söylüyordum ama son bir kaç gün önce bunun ile ilgilli gelişmeler olunca europower tavanlar yapmaya başladı...yine inverter üretimini de çok söylüyordum...bunların gerçekleşmesi yeni yeni olmaya başlıyorlar...

burada da bazı beklentileri söylüyoruz ama piyasa şu anda sağır gibi davranıyor.... bir gün kocaerin bir de yenilenebilir enerji şirketi olduğunu ve ciddi karlar yapmaya başladığını , kocaer çeliğin tamamen yeşil çelik güviyetine büründüğünü ve ihracatının rekor seviyelere geldiğini ,döviz zengini olduğunu duyanlar bellki de aha biz ilk defa duyuyoruz diyecekler...belki de bir gün çok agresif çıktığında aylar sonra birileri gelip buraları okuyacak...kocaerdeki potansiyeli neden daha önce keşif etmedik diyecekler...bakalım biz bilmemize rağmen bundan fayda sağlayabilecek miyiz ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bazen kendi kendime acaba borsada çok uzakları görmek yararlı mı yararsız mı düşünmeye başladım..çünkü bazen beklentileri çok uzun süre önce alıyorum ama piyasa yumurta kapıya dayandığında tepki veriyor...geçirilen süre gerçekten de çok sıkıcı oluyor..

mesela gesanda iken europower iştirakinin beklentilerini aylarca anlatmış idim trafo üretiminin 2,500 den 10,000 adete çıkacağını da söylüyordum ama son bir kaç gün önce bunun ile ilgilli gelişmeler olunca europower tavanlar yapmaya başladı...yine inverter üretimini de çok söylüyordum...bunların gerçekleşmesi yeni yeni olmaya başlıyorlar...

burada da bazı beklentileri söylüyoruz ama piyasa şu anda sağır gibi davranıyor.... bir gün kocaerin bir de yenilenebilir enerji şirketi olduğunu ve ciddi karlar yapmaya başladığını , kocaer çeliğin tamamen yeşil çelik güviyetine büründüğünü ve ihracatının rekor seviyelere geldiğini ,döviz zengini olduğunu duyanlar bellki de aha biz ilk defa duyuyoruz diyecekler...belki de bir gün çok agresif çıktığında aylar sonra birileri gelip buraları okuyacak...kocaerdeki potansiyeli neden daha önce keşif etmedik diyecekler...bakalım biz bilmemize rağmen bundan fayda sağlayabilecek miyiz ??
    https://twitter.com/BrianFeroldi/sta...04296633663489

Bizde de sabreden derviş ile ilgili deyişler vardır.

3. geçen haftalarda elimde oyakc hissesi de vardı...deprem nedeniyle vede suriye ile olası yumuşama siyaseti ile doğacak potansiyele binaen almıştım...potansiyeli çok iyiydi ama çocuklarım için biraz gram altın almak zorunda idim...o yüzden de 40,00 dan satmak zorunda kalmıştım...aradan iki hafta geçmeden 52 lere dayandı namusuz...

yine cweneyi verdik bu koca oğlanı aldık yine tersi bir olay yaşandı... her şeye rağmen doğru hisselerde pozisyon aldığımı düşünüyorum...ben sadece alırken hisse çirkin ördek yavrusu gibi çirkin ve hareketsiz oluyor...ilk etapta kekonun aldığı hisse bu çirkin şey mi diye bakıp burun kıvırıp gidiyorlar ama vakti geldiğinde hisse hareketlendiğinde daha yeni beni anlamış oluyorlar...yani önce biraz çile çekmek gerekiyor....sonra da bunun meyvesini bir şekilde yiyiyoruz...bence önümüzdeki 3-5 ayda bu hisse kendini gösterecektir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1151551

1.05.2023 tarihli özel durum açıklamamız ile duyurduğumuz, Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş.'ye ait Aydın ili, Kuyucak İlçesi, Horsunlu-Ortakçı Köyü'nde bulunan Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Su J-443 ruhsatının şirketimize devri gerçekleşmiştir.

Daha önce ilettiğimiz gibi, enerjide öz tüketimimizin tamamını kendi ürettiğimiz yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılamak ve böylece hem enerji bağımsızlığımızı kazanarak uluslararası rekabette avantaj sağlamak hem de çevresel, sosyal ve yönetişim konularında toplumun geleceğine katkı sağlamak kurumsal stratejimizin önemli parçalarından biridir. Demir çelik sektöründe yeşil üretim yapan öncü firma konumumuzu güçlendirmek üzere, sahip olduğumuz çatı tipi güneş enerjisi santrallerinin (GES) ardından, temiz enerji üretim kaynaklarımızı jeotermal enerji üretimi ile çeşitlendirmeyi hedeflemekteyiz.

Mevcut GES'lerimiz ile yılda 15 milyon kWh olan elektrik üretimimizi Horsunlu Jeo Termal santral birinci faz yatırımlarımızın tamamlanmasının ardından eklenecek tahmini 45 milyon kWh üretim ile toplam 60 milyon kWh'a ulaştırmayı ve tüketimizin tamamını kendi santrallerimizden sağlayacak seviyeye gelmeyi hedefliyoruz.

Horsunlu Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Su ruhsat sahasında bulunan iki adet üretim kuyusunun yanısıra yapılacak ilave yatırım çalışmaları sonrasında, sözkonusu elektrik üretim kapasitemizin önemli oranda yükselmesini ve stratejik büyüme alanı olarak seçtiğimiz enerji sektöründe, yenilenebilir kaynaklar açısından çeşitlendirilmiş, güçlü bir portföye ulaşmayı hedeflemekteyiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

geçmişte atılan bu kap çok önemli arkadaşlar...şirket stratejik büyüme alanı olarak yenilenebilir enerjiyi seçmiş...halihazırda 15 birim gesten enerji üretiliyorken 45 brim daha eklenerek 60 brime çıkacak..

5. böyle bir yatırımın gelir ve giderleri ne olur acaba ?? bu gün bu konu üzerinde kafa yormak lazım..şirketimiz döviz ve nakit zengini..bu yatırımı yaptıktan sonra çok rekabetçi olacak ve cirosu çok artacak...

6. Tespitler süper Keko biraz sabırsızlık var çoklu portföy yapmamak tan kaynaklı. Bu sorun bende de var eupower o kadar metiye dizdin sonra cwen nasip diyelim sizin tespitleriniz aslında doğru tahtadaki py. Sabır zorluyor sattığımız an hareket başlıyor ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1151551

1.05.2023 tarihli özel durum açıklamamız ile duyurduğumuz, Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş.'ye ait Aydın ili, Kuyucak İlçesi, Horsunlu-Ortakçı Köyü'nde bulunan Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Su J-443 ruhsatının şirketimize devri gerçekleşmiştir.

Daha önce ilettiğimiz gibi, enerjide öz tüketimimizin tamamını kendi ürettiğimiz yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılamak ve böylece hem enerji bağımsızlığımızı kazanarak uluslararası rekabette avantaj sağlamak hem de çevresel, sosyal ve yönetişim konularında toplumun geleceğine katkı sağlamak kurumsal stratejimizin önemli parçalarından biridir. Demir çelik sektöründe yeşil üretim yapan öncü firma konumumuzu güçlendirmek üzere, sahip olduğumuz çatı tipi güneş enerjisi santrallerinin (GES) ardından, temiz enerji üretim kaynaklarımızı jeotermal enerji üretimi ile çeşitlendirmeyi hedeflemekteyiz.

Mevcut GES'lerimiz ile yılda 15 milyon kWh olan elektrik üretimimizi Horsunlu Jeo Termal santral birinci faz yatırımlarımızın tamamlanmasının ardından eklenecek tahmini 45 milyon kWh üretim ile toplam 60 milyon kWh'a ulaştırmayı ve tüketimizin tamamını kendi santrallerimizden sağlayacak seviyeye gelmeyi hedefliyoruz.

Horsunlu Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Su ruhsat sahasında bulunan iki adet üretim kuyusunun yanısıra yapılacak ilave yatırım çalışmaları sonrasında, sözkonusu elektrik üretim kapasitemizin önemli oranda yükselmesini ve stratejik büyüme alanı olarak seçtiğimiz enerji sektöründe, yenilenebilir kaynaklar açısından çeşitlendirilmiş, güçlü bir portföye ulaşmayı hedeflemekteyiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

geçmişte atılan bu kap çok önemli arkadaşlar...şirket stratejik büyüme alanı olarak yenilenebilir enerjiyi seçmiş...halihazırda 15 birim gesten enerji üretiliyorken 45 brim daha eklenerek 60 brime çıkacak..
    Dünya nüfusu 8 milyarı geçti. Tüketim ve üretim her gün artmakta. Bu zamanın en büyük açığı enerji. Enerjide de gelecek yeşil enerjide. Bu bağlamda yapılan yatırım ve iş kolu doğru yatırımdır. Bu yatırım ilk etapta geriye dönük büyüme sağlayacak ve kar marjını arttıracaktır. Bu anlamda kısa vadeli hedef budur. Uzun vadede ise; eğer bu yatırım zenginleştirilir ve kapasite arttırılırsa bölgesindeki enerji ihtiyacına bir alternatif olur ve ekstra karlılık getirir. Buradan gelen karı beğenir ve farklı bölgelerde de benzer yatırımlara girerlerse enerji şirketi ciddi bir şirket olur, yol su elektrik olarak bize geri döner.

Her anlamda pozitif bir durum, zaman içinde bilançoya yansımalarını da pozitif olarak göreceğiz. Bir anda değil ama zamana yayılmış bir şekilde.

8.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Tespitler süper Keko biraz sabırsızlık var çoklu portföy yapmamak tan kaynaklı. Bu sorun bende de var eupower o kadar metiye dizdin sonra cwen nasip diyelim sizin tespitleriniz aslında doğru tahtadaki py. Sabır zorluyor sattığımız an hareket başlıyor ytd.
    Sattığım daha sonra aldığım hisseler de çıkıyorlar.. her hissede ne kadar nasip olursa o kadarından fayda sağlıyorum...gesanı 230 a kadar tutmuştum...

Sayfa 24/542 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •