Sayfa 914/1060 İlkİlk ... 4148148649049129139149159169249641014 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Eyvalah,sağ olasın Reis'm, Allah razı olsun diyorum ,verdiğin değerli,kıymetli bilgiler için..Sağlıcakla kalın.Slm.

2. Eyvallah sizde sağolun beklentilerimizin bir an önce sonuca ulaşması gerçekleri dünya gözüyle görmek umuduyla selâmlar.

3. s.a arkadaşlar inşaallah bu sefer olur arsa pazarlığı bitmiş bir haftaya halloluyormuş sadece dua edin bilirim mağduriyetin ne olduğunu.

4.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    s.a arkadaşlar inşaallah bu sefer olur arsa pazarlığı bitmiş bir haftaya halloluyormuş sadece dua edin bilirim mağduriyetin ne olduğunu.
    Hayırlısı neyse o olsun bakalım arsayı alacak olan çbs printaşmı printaşın hakimi olduğu şirketlermi ayni sermaye olarak devir olacaktır karşılığıda pay alacaktır görünüyor büyük ihtimalle satışın sonucu tescilinde ne açıklanacak eski çbs gayrimenkul gerimi geliyor acaba.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Hayırlısı neyse o olsun bakalım arsayı alacak olan çbs printaşmı printaşın hakimi olduğu şirketlermi ayni sermaye olarak devir olacaktır karşılığıda pay alacaktır görünüyor büyük ihtimalle satışın sonucu tescilinde ne açıklanacak eski çbs gayrimenkul gerimi geliyor acaba.
    Onur kardeşim benim anladığım dışarıdan birilerine sataçak.

6.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Onur kardeşim benim anladığım dışarıdan birilerine sataçak.
    Dışarıdan birine satış önemli nitelikteki işlem sayılacaktır ve mevzuatlar işlemeye başlar.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Dışarıdan birine satış önemli nitelikteki işlem sayılacaktır ve mevzuatlar işlemeye başlar.
    Ne gibi mevzuatlar.

8.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Ne gibi mevzuatlar.
    Ayrılma hakkı doğacak bağımsız denetim raporu konsolide blanço hazırlanacak gibi detaylar.

Sayfa 914/1060 İlkİlk ... 4148148649049129139149159169249641014 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •