Sayfa 28/202 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1611 madde; 217 - 224 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1. Bu hisse bu fiyatlarda kalırsa bedelli fiyaskoyla sonuçlanır.
    Şirket yönetimi bu bedelli kararıyla lisans bedelinin şirketin karlılığı üzerindeki baskıları da kabul etmiş oluyor... şirket kar edemiyor... zarar etsek bile her yıl 20-25 milyon tl lisans bedeli ödüyoruz... bu mevcut durumu makul bulup müdahale etmeyen yetkili kurumlarımızı da tebrik ediyorum...

2. .sn ayyıldız;

.Bu CEO'nun 01/07/2017 tarihinde devreye giren yeni yapı yönetmeliği vesilesi ileson bir kaç aydır sık sık dile getirdiği umut dolu gelecek vaad eden açıklamaları hakkında siz ne düşünüyorsunuz......bu umutlar bilançoya özellikle karlılığa yansırmı/yansırsa ne zaman beklersiniz......selamlar

3.  Alıntı Originally Posted by Mira Yazıyı Oku
    Şirket 5 kuruş kar payı dağıttı şimdi gelin ben şirketi kötü yönetmişim bana 1 hisse için 62,5 kuruş verin diyor. Yani 10 yılda dağıttığı 61 kuruş temettüden fazlasını istiyor. Sonuçta 10 yılda kaçırdıkları örtülü kar bir yana bir de üstüne para istiyorlar utanmadan. Şirketin kasasında 127 milyon varken kısa ve uzun vadeli borcu yokken bu şekilde sermaye artırımı bana göre kötü niyet. Evet şirkete yarıyor ama bizim maliyeti de artırıyorlar. Madem bakır fiyatları arttı 2016 da tarihi diplerindeyken hesabınızdaki 127 milyon tl ile neden ucuz ucuz almadınız. Bu tedbiri almayan genel müdür, üretim direktörü, satın alma direktörü, mali işler direktörünün ve CEO nun istifalarını isteyecek misiniz? SPK neden artırımı kabul etti diye düşünüyorum. Yoksa Pyrismian yönetimi hissenin bugünkü artışından rahatsız mı oldu.
    505 milyon kisa vadeli yükümlülük görüyorum. Kontrol edebilir misiniz? Kisa vade borcu yok demişssiniz.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mkapucu Yazıyı Oku
    505 milyon kisa vadeli yükümlülük görüyorum. Kontrol edebilir misiniz? Kisa vade borcu yok demişssiniz.

514.413.724 kısa vadeli borcu varmış.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/606765

5.  Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    .sn ayyıldız;

.Bu CEO'nun 01/07/2017 tarihinde devreye giren yeni yapı yönetmeliği vesilesi ileson bir kaç aydır sık sık dile getirdiği umut dolu gelecek vaad eden açıklamaları hakkında siz ne düşünüyorsunuz......bu umutlar bilançoya özellikle karlılığa yansırmı/yansırsa ne zaman beklersiniz......selamlar
    Yeni yapı yönetmeliğinin kısa süre içinde sağlıklı bir şekilde uygulanabileceğini sanmıyorum.Yönetmelik 1 temmuz itibariyle yürürlüğe girdi,muhtemelen bedelli sermaye arttırımı da yakın bi zamanda gerçekleşecektir.Yeni yapı yönetmeliği ve bedelli sermaye arttırımındaki gerekçeler şirkete pozitif yansıyacaksa olası etkilerini son çeyrekte yani 12 aylık bilanço da görebiliriz.
    Ben şuan bedellinin olası etkilerini düşünüyorum... cuma günü ilk şoku atlattık,hisse bu fiyatlarda kalırsa bedelli fiyaskoyla sonuçlanır... ya hisseyi hareketlendirecek bir haber gelmeli ya da varsa hissede yüklü pozisyonu olanlar bunları düşünüp hisseyi hareketlendirmeliler.Ben önümüzdeki haftanın durgun geçmeyeceğini düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by mkapucu Yazıyı Oku

505 milyon yükümlülüğe karşılık 630 milyon kısa vadeli alacağı var. Bunun 127 milyonu nakit para yani kısa vadeli finansman sıkıntısı yok . Ama son çeyrekte ne olduğunu bilmiyoruz, bir ay sonra öğreneceğiz. Eğer bunların bedelli ihtiyacı varsa varın siz bankaya kredi borcu olan şirketleri düşünün.

7. Bu söylemiş olduğunuz rakam kısa + uzun vadeli yükümlülük toplamı, sadece kısa değil.
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    514.413.724 kısa vadeli borcu varmış.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/606765

8. 630 milyon alacağını nerden çıkardınız?
    631 milyon dönen varlığı var.
    Ve bunun içerisinde de Nakit + ticari alacaklar + diğer alacak + stok + diğer dönen varlıklar var.
    Yanlış mı görüyorum?
    630 milyon alacağını nerden buldunuz merak ettim. yazabilir misiniz?
     Alıntı Originally Posted by Mira Yazıyı Oku
    505 milyon yükümlülüğe karşılık 630 milyon kısa vadeli alacağı var. Bunun 127 milyonu nakit para yani kısa vadeli finansman sıkıntısı yok . Ama son çeyrekte ne olduğunu bilmiyoruz, bir ay sonra öğreneceğiz. Eğer bunların bedelli ihtiyacı varsa varın siz bankaya kredi borcu olan şirketleri düşünün.

Sayfa 28/202 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •