Tahtada gördüğüm kabuğun GAP takıntısı var ama mal vermek istemiyor gibi şu aralar. Akumulasyonda.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtada gördüğüm kabuğun GAP takıntısı var ama mal vermek istemiyor gibi şu aralar. Akumulasyonda.
Tahtadaki sıkıntı GAP degil , direk a.a.s.o.ç nun takıntısı sadece .. Ne güzel kısaltma buldum ama![]()
Bir insan! Annesine bu kdr düşman olabilir mi?
Ama oluyor işte
Another day in paradise
Bu kabuk 2025 e kadar bekleyene on dolar seviyesini gösterecek ama altında güçlü birşey olması lazim. Karakterini düşününce yapılanları görünce nasıl olacak onu da bilemiyorum. Simyacliga bulassa, felsefe taşını buldum dese, ya da çıkacak bir pandeminin tek tanı kiti ben de dese... Dese de dese... Hayaller geniş ama mantıken birşey bulamıyorum
Biraz kipirdasa A1 satış tarafında hemen. Bıktım bizim borsadan alenen .....Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanı değil demek ki. Tamamdır diyecek yürüyecekler. Belki döviz korelasyonu olabilir. Bence bugün için start verecekleri nokta 28 cent civarları. Belki 34 cent civarları yine ama Mart ta baslayacaklar. Artık dolar mı yukarı vurur bunlar mi indirir bir şekilde bekleme var. Senaryom bu ama bu hikaye bitmez birseyler yumurtlanacak.
Bugünkü kura göre 7.8 ler. Ama düşmez sanmam. Milletten de 11/13 TL arası o biçim alırlar yürürler.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri