Sayfa 176/404 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 3232 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1. 4000 den girenler titremeye başlayın. 3500 e kadar basar ********. Hele bide rüzgar ters dönerse soluğu nerede alır bilemezsiniz. Öyle 3 kuruşa 5 ekmek yok burada. Öğreneceksiniz . Totosu yiyen beklesin

2. Verin kurtulun, pisi fenadır. Dayanamazsiniz

3. Iki haftadır gıdım gıdım yükselişi bir günde verdi kopeoglu. Şuna para kaptirmayin demekten dilimizde tüy bitti. Ama gene değişen bisey yok

4. Senin ayarını zukeyim emi..

5.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    4000 den girenler titremeye başlayın. 3500 e kadar basar ********. Hele bide rüzgar ters dönerse soluğu nerede alır bilemezsiniz. Öyle 3 kuruşa 5 ekmek yok burada. Öğreneceksiniz . Totosu yiyen beklesin
    Bastı katiks8z 3550 ye .

6. İnerken dagdan yuvarlanan dag keciso gobi tepe taklak , çıkarken yokuş çıkan damperli kamyon gibi katıksız. Arkadan ittiresi geliyor insanın şeref yoksununu

7. Paket kapsamında Abu Dabi devlet fonu ADQ, Türkiye deprem yardım tahvilini 8,5 milyar dolara kadar finanse etmek için bir mutabakat zaptı imzaladığını belirtti.

ADQ Türkiye Maliye Bakanlığı'yla yapılan anlaşma kapsamında tahvillerin "Türkiye'nin güney ve orta kesimlerindeki kapsamlı yeniden yapılanma çabalarını" finanse edeceğini söyledi.

ADQ fonların, evlerini kaybedenler için konut inşaatına odaklanacağını belirtti.

Artık bu da çimentolara tavan yaptırmıyorsa…

8.  Alıntı Originally Posted by hyayk Yazıyı Oku
    Paket kapsamında Abu Dabi devlet fonu ADQ, Türkiye deprem yardım tahvilini 8,5 milyar dolara kadar finanse etmek için bir mutabakat zaptı imzaladığını belirtti.

ADQ Türkiye Maliye Bakanlığı'yla yapılan anlaşma kapsamında tahvillerin "Türkiye'nin güney ve orta kesimlerindeki kapsamlı yeniden yapılanma çabalarını" finanse edeceğini söyledi.

ADQ fonların, evlerini kaybedenler için konut inşaatına odaklanacağını belirtti.

Artık bu da çimentolara tavan yaptırmıyorsa…
    NSA da olması lazım, bakalim ağalar gene ellerindeki malı ucuza vermeye devam edeceklermi. Sabah ola hayr ola

Sayfa 176/404 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •