Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2172 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Düşünmedim değil valla
     Alıntı Originally Posted by 0634 Yazıyı Oku
    Geri gel dostum yüzde 10 karlısın ......

2.  Alıntı Originally Posted by YAŞLIKURT Yazıyı Oku
    Düşünmedim değil valla
    Sayın yaşlıkurt 2010 dan bu yana taşırım takip ettiğim kadarı ile gitmeyen 2 hisse kaldı Netaş ve göreceli olarakta Brisa Netaş batık kurtarılama yı bekliyor ama brisa nın yatırımı tamam borcuda bitmek üzere biliyorum bundan sonra sahneye çıkacaktır diye bekliyorum...Yazdıklarımdan kimse etkilenmesin sadece düşündüklerimi yazdım al sat bilmem sadece alıp beklerim....YTD Herkese bol ve bereketli kazançlar.....Ha şunu da ekleyeyim bu iki hissede 2012 de bölündü

3.  Alıntı Originally Posted by 0634 Yazıyı Oku
    Sayın yaşlıkurt 2010 dan bu yana taşırım takip ettiğim kadarı ile gitmeyen 2 hisse kaldı Netaş ve göreceli olarakta Brisa Netaş batık kurtarılama yı bekliyor ama brisa nın yatırımı tamam borcuda bitmek üzere biliyorum bundan sonra sahneye çıkacaktır diye bekliyorum...Yazdıklarımdan kimse etkilenmesin sadece düşündüklerimi yazdım al sat bilmem sadece alıp beklerim....YTD Herkese bol ve bereketli kazançlar.....Ha şunu da ekleyeyim bu iki hissede 2012 de bölündü
    8 Ekim 2012 de ki fiyatı 4,24 lot başına . O gün dolar 1,74 tl yani Brisa 2,43 $ lot başına .. bir daha da o fiyatın altına inmemiş..

Şu an dolar 26,88 tl.. yani 2012 deki fiyatının ederi bile 65,50 tl ..

Peki bu firma o fabrikayı niye kurdu ? Zarar yazmak için mi ?..

Hayır.. AKBANK! a verdiği kredilere fahiş faizle para kazandırmak için..

Japon nun bundan haberi varsa, bir kaç tanesi yakında harakiri yapar..

Yoksa.. Bridgstone, bu uyanıklara bu işi bırakmaz..

Öyle 3 kuruş temettü ile yatırımcıyı uyutmayı sanayicilik sananlar aklını başına toplasın..

Sadece Türkiye' de değil, dünyada da rezil olurlar.. Allahtan biz de harakiri anlayışı yok..

Kısaca..

PATLAK LASTİK..
    Son düzenleme : izmirli_hoca; 19-07-2023 saat: 17:46.

4. Sayın izmirli hocam bunca yıl bekledikten sonra ne yapalım teknik bilgim yok al sat yapmıyorum. Biliyorum bir şey kazanmadığımı fakat bir netaş zade olarak ondan bir tık iyi diye bekliyorum. Umarım bunca yıldan sonra kazanırız. Herkese bol ve bereketli kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by 0634 Yazıyı Oku
    Sayın izmirli hocam bunca yıl bekledikten sonra ne yapalım teknik bilgim yok al sat yapmıyorum. Biliyorum bir şey kazanmadığımı fakat bir netaş zade olarak ondan bir tık iyi diye bekliyorum. Umarım bunca yıldan sonra kazanırız. Herkese bol ve bereketli kazançlar
    Böyle inad eden tahtaların sonunda çok ağır bedeller ödediğini şahsen tecrübe etmiş bulunmaktayım 32 senedir.

Ne bulursan at torbaya..

Örnek, Borusan, Ayçes, Maalt, Aksa...vb..

6. Merhaba,

Yabancı para pozisyonunu negatif olması bana ilginç geliyor. TL kredi kullanmak bu kadar uygunken kendi bankası da varken neden TL kredi kullanmamış anlamıyorum. Siz Akbank'a para vermesinden bahsetmişsiniz, biraz daha açabilir misiniz durumu?

7.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    8 Ekim 2012 de ki fiyatı 4,24 lot başına . O gün dolar 1,74 tl yani Brisa 2,43 $ lot başına .. bir daha da o fiyatın altına inmemiş..

Şu an dolar 26,88 tl.. yani 2012 deki fiyatının ederi bile 65,50 tl ..

Peki bu firma o fabrikayı niye kurdu ? Zarar yazmak için mi ?..

Hayır.. AKBANK! a verdiği kredilere fahiş faizle para kazandırmak için..

Japon nun bundan haberi varsa, bir kaç tanesi yakında harakiri yapar..

Yoksa.. Bridgstone, bu uyanıklara bu işi bırakmaz..

Öyle 3 kuruş temettü ile yatırımcıyı uyutmayı sanayicilik sananlar aklını başına toplasın..

Sadece Türkiye' de değil, dünyada da rezil olurlar.. Allahtan biz de harakiri anlayışı yok..

Kısaca..

PATLAK LASTİK..
    Merhaba,

Yabancı para pozisyonunu negatif olması bana ilginç geliyor. TL kredi kullanmak bu kadar uygunken kendi bankası da varken neden TL kredi kullanmamış anlamıyorum. Siz Akbank'a para vermesinden bahsetmişsiniz, durumu biraz açıklayabilir misiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by 133MMX Yazıyı Oku
    Merhaba,

Yabancı para pozisyonunu negatif olması bana ilginç geliyor. TL kredi kullanmak bu kadar uygunken kendi bankası da varken neden TL kredi kullanmamış anlamıyorum. Siz Akbank'a para vermesinden bahsetmişsiniz, durumu biraz açıklayabilir misiniz?
    Gerçekte sorun Brisaya verilen Kredi değil..

TTK da batan AKBANK ın 500 milyon doları..

Rehin alınan senetlerle bu şemsiye çıkmaz..Onların da süresi 2026 ya kadar..

Düşünün ki, Aksaraydaki fabrikada ön yatırım sadece 300 milyon dolardı.

hep beraber , TTK çoştarlığını ödüyoruz.. Ve de zavallı Japonlar. Acaba TTK mu biliyorlar mı ?

Pardon doğrusu burada..

Ojer Telekomunikasyon’dan Akbank’ın 1,7 milyar dolar, Garanti Bankası’nın 1 milyar dolar ve İş Bankası’nın ise 500 milyon dolar alacağı bulunuyor. Türk Telekom'un 30'a yakın bankaya değişik oranlarda da borcu bulunuyor.
    Daha çok bekleriz Brisanın çıkmasını..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •