Sayfa 395/1005 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    �� Credit Suisse, Pegasus için hedef fiyatını 683,8 TL'den 848 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu. #PGSUS
    769 dan sonrası benim için balondur
    bir halt olacağı yok.

2. Bahriyeli abi sende mi şortta kaldın.
    herif paranın kokusunu almış bugün düşüşe devam edecekken ipten döndürdü endekisi anlaman lazımdı.
    Mertabim bile azulu ayu olmasına rağmen şortunu kapattı, keyfinden mi kapattı, bazan gram anlamıyonuz şu vobtirikten yahu
    Bu geceye şortla gidilir mi, 50 milyar dolar bu
    ölüyü bile diriltir
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bahriyeli abi sende mi şortta kaldın.
    herif paranın kokusunu almış bugün düşüşe devam edecekken ipten döndürdü endekisi anlaman lazımdı.
    Mertabim bile azulu ayu olmasına rağmen şortunu kapattı, keyfinden mi kapattı, bazan gram anlamıyonuz şu vobtirikten yahu
    Bu geceye şortla gidilir mi, 50 milyar dolar bu
    ölüyü bile diriltir
    yahu defalarca söyledim ben vob yapmıyorum ..milyonda bir oda çerezlik
    derdim sattığımı yerine koymak

vob la pek işim olmaz

Her yerden para akıyor, herif akşam seansını niye çizmiyor hayret
    Yarın 50 milyar doları duyan herkes mala atlar, güzel para
    Vob palası parayı mı azımsadı acaba
    Yapıştır tavana gitsin,saa kim ne diyenbilür ki, zaten dün niye sattın bugün niye aldın kimse bişi demiyor. delidir ne yapsa yeridir. yardır gitsin
    Boşuna bekleme şort açan olur belki deye 50 milyarı duyduk bi kere
    50 milyar, doları yüzde 0.5 düşürmüş ilginç....bu haberle döviz bu kadar mı gevşer....Viop30 yakın vade akşam seansında 24 bin
    kontrat işlem yapmış bu dakikalarda .....bu iki piyasadan biri yalan atıyor..... yarın belli eder kendini.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Piyasa Tahminleri
    @piyasatahmin
    ·
    23s
    Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki mutabakat zaptı rafine petrol ürünlerinin üretimi, pazarlaması ve dağıtımında iş birliğini içeriyor.

#TUPRS

buradaki hikaye çalışırsa geçen bir yerde okudum yanlış hatırlamıyorsam Rahmi bey ve Ali bey RTE bir araya gelmiş diye bakalım yakında katalizör olurmu bu anlaşmaların içindeki şirketler bakıcaz.
    hadi kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Bazen yazılanları okuduğumda içimden bir gülme geliyor 50 milyar anlaşma oldu diye dolar düşücek diye bekleyen var bekleyende ekonomist gözükenler
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    spotta değiştirdiler 2 milyar tl lik malı

gece seansında kırıyorlar birilerini

757 yapıyor, dönüyor 746
    Büyük para her yeri biçiyor.....nasıl kazanacan....teknikçiler bu durumu nasıl açıklar.....ister yukarı ister aşağı.....
    viop30 da işlem hacim rekoru kırdım.....tam tamına 11 bin komisyon kesildi.....aracı kurum benden fazla kazandı....sen şort açtım deyince öğleden sonra bende üstlerden açtım....terste kalınca geri dönüşte long oldum da paçayı kurtardık.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün agustos vade 14279 ceton eksilmiş,aps 194732 cetona düştü. herif lönklerinde kar al yapmış olmalı die yorumladık, eğer üüüle değilse mertabi paraları miamideki kızlarla yer. ekim vadeye ise gıcır gıcır cillop gibi 95 dene yeni ceton atılmış. Enteresan, bana mı tuzak kuruyorlar ne iş
    Bugün agustos vade kasaya 9083 dene az kullanılmış (muhtemelen dün makinadan geri aldığı lönk poz. arının bi kısmını geri makinaya sallamış) ceton atılmış olmalı. Dünkü yorumlamam mantıklıymış. Ekim vadeye ise bugün de gıcır gıcır cillop gibi 88 dene yeni ceton sallamış.
    Tahmin ettiğim gibi 10bin ceton bile değil, 2 günde herif 5bin cetonu buharlaştırmış. Az paraynan çok iş yapmış
    Bakalım bugün kasaya taze gıcır gıcır cillop gibi kaç dene ceton atılmış, 10binden az olursa
    az paraynan çok iş yapmış herif deriz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 395/1005 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •