Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
Sayın T/A..Malüm yaz mevsimi.Ara ara sizleri okuyorum.Geçmişte halkbank hissesi için değerli düşüncelerinizi almıştım.Allah razı olsun.Herkese hayırlı geceler diliyorum.YTD
Eğer yaptığım analizler ve yorumlardan bir fayda sağladıysanız çok mutlu olurum. İşte benim en büyük kazancım da birilerine karşılıksız yardım etmek ve dualarını almak...

Zamanında PKART sayfasında yorum yaparken beni mal pazarlamakla suçlayan 2 kişi yüzünden forumda analiz yapmayı bırakmıştım. Sonra "pire için yorgan yaktığımı" fark ettim ve dostlarımı yalnız bırakmamak için bu sayfada dostlarıma özel analizler yapmaya devam ettim...

Aynı şahız hâlen beni unutamamış olsa gerek ki; sürekli olarak halahopçu T/A diye beni kötülemeye devam ediyor. Oysa onun halahop dediği grafik dünyada sadece 2 yerde mevcut. Birisini yüksek ücretler karşılığı kullanabiliyorsunuz ve BIST var mı, emin değilim? Diğeri de sadece bende ve daha kapsamlı. Tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyorum. Bu kadar değerli bir grafik bu sayfalarda da pek kıymet bulamadı. Sebebini de, anlaşılamamasına bağlıyorum. Ben sadece tek başına bu grafiği kullanıyorum. Diğer grafikler bu grafiğin yanında sağlama niteliği taşıyorlar...

Zaman ve sağlık durumum elverirse bu grafiği paylaşabilmek için YouTube kanalından canlı yorumlar yapmayı düşünüyorum. Bu sayede grafiğin gücü net olarak görülebilecektir. Kısmet diyelim...

Bugün yine çenem düştü. Bugün soru cevap günü gibi olsun. Sorularınız varsa sorabilirsiniz ama analizleri ancak yarına paylaşabilirim. Şu anda grafik çalışacak ortamım yok...