Dün gibi hatýrlýyorum kontolmariðin pomega yatýrýmýný zaman ne çabulk geçmiþ.. Temel atma töreninini de internetten canlý izlemiþtim sayýn mustafa varank ta katýlmýþtý kontrolmatðin pomega yatýrýmýna..
ityum demir fosfat (LiFePO4) batarya hücresi ve enerji depolama sistemleri fabrikasýnýn temel atma Sanayi ve Teknoloji Bakaný Sayýn Mustafa Varank’ýn katýlýmý ile 25 Ocak 2022 tarihinde gerçekleþtirdi.
https://www.enerjiportali.com/kontro...buyuk-yatirim/
aradan geçen 1,5 sene geçti ..
Kontrlmatik pomega yatýrmýný bitirdi . 1 ay sonra açýlýyor .
Baðlý ortaklýðý Pomega Enerji Depolama Teknolojileri, Türkiyenin ilk özel sektör yatýrýmý olan Lityum-iyon LFP Pil Hücresi Giga Fabrikasý'ný hizmete açýyor.
Açýlýþ töreni, 29 Aðustos Salý günü Ankara Polatlý Organize Sanayi Bölgesi'nde yapýlacak.
Bu hýrsýzlar çalmakla meþgulken , yatýrmcýlarýný maðdur ederken , diðer yatýrýmcý dostu hisseler ise rallilerine devam ediyorlardý o süreçte, ki hala yükselmeye devam ediyorlar. SASA HEKTS, KONTR, FROTO ,AYGAZ , DOAS,THYOA ve daha aklýma gelmeyen onlarca bisrt 100 hisseleri 10 kat 20 kat yükseldiler.
Ev fiyatlarý , araba fiyatlarý , elektronik telfon bilgisayar vs, kiralar, faturalar , akaryakýt fiyatlarý , gýda vs . Aklýnýza gelebilecek her þey minimum 5 kat arttý son 2 senede. Hatta 7 kat 10 kat artýþlar yaþandý , örnek olarak bazý evler , bazý kiralarda, arabalarda vs.
Evet belki zaman geçiyor , ömür geçiyor. Ama bu yukardakilerini ve elinde dahi bist 100 endeksini bulunanlar bile mutlu . Bu yukardakilere sahip olan Ýnsanlar mutlu Çünkü geçen ömür, zaman kayýp olarak geçmedi onlar için.
Ama kront yatýrýmcýlarý için , þahsen kendi adýma konuþayým.. bu geçen ömür zaman , benim için sanki dolandýrýlmýþ , ömrüm , zamaným çalýnmýþ gibi hissediyorým.
Yazýklarý olsun bunlarý yaþatanlara.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Yer Ýmleri