Artan

32,56 10 16:38
78,65 10 13:55
42,24 10 13:55
110,20 9.98 16:40
204,00 9.97 16:37
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 16:42
10,69 -9.94 16:42
146,70 -9.94 16:41
106,00 -8.07 16:42
331,00 -7.67 16:42
Azalan Hisseler

İşlem

7.847.234.890,63 16:42
6.921.934.831,00 16:42
6.100.430.124,65 16:42
5.289.363.642,20 16:42
4.706.235.057,36 16:42
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Gerçekten öyleymiş hocam, ama 4 sene önce siz bunları söylediğinizde benim aklıma çok yatmamıştı ama bu adam bunu diyorsa kesin bir bildiği vardır demiştim, zaman sizi fazlasıyla haklı çıkardı, boşuna demiyorum öyle grafik çizip sağına soluna çizik atmak teknik bilmek demek değil, o çizik doğru yere atılana kadar atan adam neler yaşamış bunu bilemiyoruz, o yüzden bazılarının attığı çizikler benim için çok kıymetli, Eylül 2022 de bunu bu forumda canlı canlı yaşadım, bu vesileyle hem size hem Sn.Dandanakana tekrar teşekkür ederim
    Her çizginin arkasında dediğin gibi bir yaşanmışlık var. Ömrüm ilk vâr olduğu günden beri bu piyasaların içinde geçti. Çok şey yaşadım.

Artık bu piyasalar beni açmıyor. Dönen dolaplara bir türlü alışamadım. Çok şeyi içime sindiremiyorum. O nedenle aktif olmayı bırakıp, uzaktan izlemeyi tercih ettim...

Sana yolladığım grafik, programı tekrar yüklediğim için silinmiş. Bugün üşenmedim, verileri tekrar yüklemeye başladım. Aslında üşenme değil de nasıl yaptığımı unutmuşum. Yaşlılık işte. Çok fazla işle uğraşınca, eskiler unutuluyor.

En son 2021 Ocak ayında sanırım yine senin için güncellemiştim. Bir de bugün kısmet oldu...

Çizgiler aynı olmasa da buna benziyor olması gerekir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

VAKBN için aynı çalışma yapılamıyor. Çünkü 2000 öncesinde böyle bir hisse olmadığı için, veriler de mâlesef henüz yeni sayılır...

Yine de paylaşayım...

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    VAKBN için aynı çalışma yapılamıyor. Çünkü 2000 öncesinde böyle bir hisse olmadığı için, veriler de mâlesef henüz yeni sayılır...

Yine de paylaşayım...

Vakıfbank ta grafiklerde en büyük sorun yapılan tahsisli sermaye artırımları hocam, hisse ciddi miktarda sulandırıldı ama veri sağlayıcılar bu artırımlar bedelli yada bedelsiz olmadığı için buna uygun güncelleme yapmadılar, o yüzden dolar bazlı hedefimi bu sulandırmları göz önüne alarak çok düşük tutuyorum açıkcası
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Her çizginin arkasında dediğin gibi bir yaşanmışlık var. Ömrüm ilk vâr olduğu günden beri bu piyasaların içinde geçti. Çok şey yaşadım.

Artık bu piyasalar beni açmıyor. Dönen dolaplara bir türlü alışamadım. Çok şeyi içime sindiremiyorum. O nedenle aktif olmayı bırakıp, uzaktan izlemeyi tercih ettim...

Sana yolladığım grafik, programı tekrar yüklediğim için silinmiş. Bugün üşenmedim, verileri tekrar yüklemeye başladım. Aslında üşenme değil de nasıl yaptığımı unutmuşum. Yaşlılık işte. Çok fazla işle uğraşınca, eskiler unutuluyor.

En son 2021 Ocak ayında sanırım yine senin için güncellemiştim. Bir de bugün kısmet oldu...

Çizgiler aynı olmasa da buna benziyor olması gerekir...

Orjinali bende hala duruyor isteseniz hemen atardım, çizildiği fiyat ve hissenin gördüğü son fiyata bakınca insanın aklı almıyor

İsterseniz bazı yerlerini kesip atayım buraya (:
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Orjinali bende hala duruyor isteseniz hemen atardım, çizildiği fiyat ve hissenin gördüğü son fiyata bakınca insanın aklı almıyor

İsterseniz bazı yerlerini kesip atayım buraya (:
    Aslında iyi olur. Geçmişi hatırlamak, geleceğe ışık tutabilir...

Artık bir gereği kalmasa da eski yaptığım çalışmadan eksik kalan çizgileri çizmiş olurum...

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Aslında iyi olur. Geçmişi hatırlamak, geleceğe ışık tutabilir...

Artık bir gereği kalmasa da eski yaptığım çalışmadan eksik kalan çizgileri çizmiş olurum...

....Bu Noktada Kesinlikle UZaK durulmalı....

2019 da çizilen grafik bu şekildeydi...

....Bu Noktada Kesinlikle UZaK durulmalı....

2019 da çizilen grafik bu şekildeydi...

İnanması zor ama gerçek oldu...

Kazananlara helal olsun. Herkes bekleyemez...

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İnanması zor ama gerçek oldu...

Kazananlara helal olsun. Herkes bekleyemez...
    Beklemek bizim işimiz (:

Teşekkürler hocam, daha çokları sizlerin olsun inşallah.

Beklemek deyince ve hissede başıma gelenleri göz önüne alınca aklıma şu film sahnesi geldi

https://youtu.be/N5fEKECuvH0

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •