Sayfa 279/661 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Anliyorum. Su anda yasadiklarinizi bizler Halk Bankasinda yasadik. Senelerce. 30 kere. Bankalar giderken hep at hirsizlari kademeye dondu, bizleri cildirtti. Allah kimsenin basina getirmesin.

2. sayın 666 benim maliyetim zannettiğiniz kadar yükseklerde değildir. maliyetim 14 tl altıdır.ben şahsen hak ve adalet için yazıyorum.evet azda olsa hissem var lakin haksızlık karşısında aman aldırmada geç git diyemeyen bir karakterim var. geçmişte bende 39 binlot halk bankasıyla borsaya girdim. çok kazanmadım dolar bazlı kaybım büyük ama yok olmadım halk bankasından süratle çıkıp mantıklı olmaya çalıştım.bir şeyi öğrendim bir hisse ucuz diye alınmaz.siyasetin iğrenç çamuru bir şirkete bulaşssa bile 2 f/k larda 0,7 pdd lerde bir şirket sermayesinin katları üzerinde kar ediyorsa hiç bir siyasi güç bu hisseyi ila nihaye baskılayamaz.şeytan sonunda zulmü ile kahrolur defolur gider. mevzuyu fazla derinleştirmeyelim bakalım sayın mehmet şimşek ve hafize gaye erkan varsa bir adaletsizlik ve siyasi baskı süratla bu baskıları yoketmek zorundalar ve yokjedecek kadar mantıklı insanlardır. mevla görelim neyler neylerse güzel eyler. yıl sununa kadar herşey yoluna girer inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Akbank Q2 bilancosu terazi hassasiyetinde yapilan tahminlerden 3 milyarcık fazla gelmis.
    2.6 milyarcik sapma da garantide

4. Seçimden önce ısrarla 3500 endeksten bahseden Sosyal medya üstadlarından biri dün mekanın birinde iki tek atınca 6800 endekste borsa tek adres demiş. Bu topiğinde bundan farkı hiçbir zaman olmadı.Olamayacakta......

Seçimden önce burada bazı lafları edenlerin mesela bugün Mb sının geldiği noktayı öngörebilmeleri mümkün değildi.Hala da aynı tas aynı hamam aynı kafalarda devam edenlerin hayal kırıklıkları çok büyük olacak.

Seçimi Muhalefet kazansa o zaman da bambaşka noktada olacaktı. Bu işler 2+2=4 işi hiçbir zaman değildir.Herkesin bildikleri ile ancak kazanırsınız ama enflasyon ve piyasanın altında kalırsınız.Oysa bu iş profesyonelce yapılması gereken bir iştir.Saçma sapan egolara saplantılara yer yoktur.

Başkasının lafı ile ancak onun size müsade ettiği kadar kazanırsınız.

O yüzden şu hüstad peşinde olma sevdalarınızı bırakın.

Buraya gelmez denilen yabancı yatırımcı çatır çatır gelecek.

Endekste kendilerini akıllı sanan 160-170 Usd olsada alsak diye düşünenler yaya kaldı.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 28-07-2023 saat: 09:19.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. İşbankasın karı diğer büyük bankalara göre oldukça düşüktür. Garanti ve Akbank 1 hisseye 6 tl kar düşerken yapı kredide bu durum 1 hisseye 3 tl işbankasında ise iştirak gelirlerini çıkarttığınızda sadece bankacılık karı 1 hisseye 2 tl dir. Bu hisseye büyük ve yabancı yatırımcı bu yüzden rağbet göstermiyor. Bu mevcut yönetim ve yönetim kurulu gitmeden ve işin ehilleri gelmeden ve bu hantallıktan kurtulmadıkları takdirde iktidara kim gelirse gelsin bu şekilde fiyatlanmaya devam edecektir. Liyakat her yere lazım.

6. ATATÜRK ün kurduğu 99 yıllık en eski özel banka. Asırlık bankanın geldiği durum ortada.

7. Mal taşımasını bilmeyen yatırımcı olamayan hiç kimseye de yedirmeyecekler o paraları. Öyle bir dünya yok risk almadan kazanç olmaz.

Sayın Stock trader inanın sizi anlıyorum ama hiç önemi yok o konuların.0,56 USD ye falan ISCTR olmaz buna odaklanın.Saygılarımla.

Maalesef ülkemizde bazı durumlar her yerde olabiliyor. Sadece bazıları bazılarını eleştiriyor bazılarını eleştirmiyor. Boşverin bunları.

Hisselerin zamanı gelir gider. Borsaların da bu kadar. Gerisi dikkat dağıtıcı gereksiz konular.

Örnek vereyim mesela ASELS tahtası bile düşünün koskoca ASELS tahtasında yapılan işler bile masa sandalye şirketlerin hisselerinde yapılan işlerden beter.

Sizin odaklanmanız gereken şey para kazanmak olmalı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Teşekkürler Sayın Zdx

Sayfa 279/661 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •