Sayfa 924/1068 İlkİlk ... 4248248749149229239249259269349741024 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Arsa satışıyla ilgili bugün bende bişeyler duydum arsayı alan kişi borçlarıda ödeyecekmiş
    Onur kardeşim sende bir şeyler duymuş almak isteyen kişinin borçlarını ödeyeceğine kadar...Ben sadece satılacak lafını aldım bir de muhasebeci yapılandırma yapmış mı borçları onu öğrenebildinmi.

2.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Kardeşim,İyiki varsın yoksa neleri niye yaptıklarından,yapacaklarından,nihai sonucun nereye varacağından,kayıplarımızdan,hak ihlallerimizden vb.hiç haberimiz bile olmayacaktı körü körüne neyi niye beklediğimizden bile haberimiz olmayacaktı..Allah razı olsun..Hayırlı akşamlar.. Sağ olasın..
    Eyvallah sizlerde sağolun ttk 397 maddesinin 4. Fıkrasında geçen konu net ve atıfta bulunulan 398 maddeye uygun olarak 1524 maddeye göre düzenlenir. Cumhurbaşkanının masasında denetlenmeyi bekleyen dosyalar olmalı bu dosyalar imzalandığında çavuşoğullarıda oh mu der puf mu der bilemeyiz.

3.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    bak bunları şahsen ben bilmiyordum ama Ali efendi çok fırılda onada bir kılıf bulur iblislik düşünür niye diyorum çünkü genel kurula katılan yatırımcı ortak arkadaşlarımıza ( Reis'm sanırım sizde vardınız galiba)hakime bile söz vermişti tekrar borsaya kote olacağız diye ama verdiği sözlerin hepsini yuttu ve unuttu.
    Hem de üç ay içerisinde dönecekti ali bey mahkeme yılı 2013 bugün yıl 2023/ Her halde artık borçları mahkemeleri alacaklıları halletmiştir 10.yılda yoksa bu zamana kadar kil alacağını koyar çavuş oğullarında diye düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Onur kardeşim sende bir şeyler duymuş almak isteyen kişinin borçlarını ödeyeceğine kadar...Ben sadece satılacak lafını aldım bir de muhasebeci yapılandırma yapmış mı borçları onu öğrenebildinmi.
    Yapılandırma ile ilgili 300 dosya var konusu konuşuldu borçlarla ilgili pazartesi son gün olduğu pazartesi gününe kadar para hesaplarına yatırılması gerekiyormuş kim yatıracak bilgisi yok kesin olacak gibi bi ifade konuşmada geçmedi.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Yapılandırma ile ilgili 300 dosya var konusu konuşuldu borçlarla ilgili pazartesi son gün olduğu pazartesi gününe kadar para hesaplarına yatırılması gerekiyormuş kim yatıracak bilgisi yok kesin olacak gibi bi ifade konuşmada geçmedi.
    Ne parası? Yapılandırma parayla olmuyor ki... Yapılandırma devletin belirlediği taksit sayısı kadar borçları yapılandırıp bir ay sonra ilk taksit ödeniyor benim bildiğim bu.

6.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Hem de üç ay içerisinde dönecekti ali bey mahkeme yılı 2013 bugün yıl 2023/ Her halde artık borçları mahkemeleri alacaklıları halletmiştir 10.yılda yoksa bu zamana kadar kil alacağını koyar çavuş oğullarında diye düşünüyorum.
    Dediğinde haklısın 2019da genel kurulda bu konu konuşuldu 3ay içinde ocak şubat gibi borsaya döneriz denildi 2015te mahkeme kararı borca batıklıktan kurtuldu fakat bir şeyden kurtulamıyor izahnameyi hazırlamış ve pay değişimlerini ortaklık yapısını mkk bildirmiş olsa borsanın kota alma şartlarını tamamlamış olur 15 gün içinde ilgili pazarda işleme açılırdı. Şirketlerin konsolide edilmesi ortaklık yapısının belirlemesi çavuşoğullarınamı spk ya mı cumhurbaşkanının kararına göre mi denetlenecek. Kanun maddeleri karışık gibi dursada karar merci net.

7.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    Ne parası? Yapılandırma parayla olmuyor ki... Yapılandırma devletin belirlediği taksit sayısı kadar borçları yapılandırıp bir ay sonra ilk taksit ödeniyor benim bildiğim bu.
    Vallahi bende bilmiyorum 300 dosya borçları ifade ediyor olmalı daha önce yanlış hatırlamıyorsam istanbul yaklaşımı adı altında borç yapılandırması olmuştu hiç bir taksitini ödemediyse hepsini bir ödüyeceğini taahhüt etmiş belkide bazı avantajlar faydalanma imkanına kavuşmuştur pazartesi günü gerçeklik payı olmasada dedikosu olur

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    evet son vergi barışı geçmiş borçlardan kurtulmak için son çıkış düşünsene 20 yıl önceden gelen borçların o zamanki ana parasını ödeyip temize çıkıyorsun diye duydum.

Sayfa 924/1068 İlkİlk ... 4248248749149229239249259269349741024 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •