Arkadaşlar para saçma döneminden enflasyonla mücadele dönemine geçtik, bu kredili işlem kullanımını nasıl etkiler sizce?
Arkadaşlar para saçma döneminden enflasyonla mücadele dönemine geçtik, bu kredili işlem kullanımını nasıl etkiler sizce?
Bana göre 2 seçenek var.
1) sıkılaşma sebebiyle TL nin değerlenmesi ve ürünlerden (ev araba vs) dolardan borsadan TL ye geçiş. Dolayısıyla borsanın düşmesi ve bilançoların düşmesi
2)sıkılaşma sebebiyle paranın ürünlerde ve doların çok kazandırmama sebebiyle, borsaya akması. Dolayısıyla hisselerin artması ama bilançoların düşmesi (İSMEN in artması çünkü hacim ve kredi kullanımı)
Sizce hangisi?
Şuanda işleri araci kurumlardan daha iyi olan az sektör vardır en rahat taşıdığım pozisyonum
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhalefet böyle oldukça enflasyon kolay kolay 50 lerin altına gelmez.Buda faizlerin anlaşılmaz şekilde %30/35araliginda olması sebebi ve doların bı şekilde kontrol altında olması nedeni ile tek seçenek borsa kalıyor..Ara ara realizasyon gelecektir ama yıl sonu için 10000 leri konusan analist ler var.İsmen bu konjektoru olumlu kullanırsa tarihi katlar görmek zor değil..kısmet.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka acik ilk araci kurum bilancosu geldi. Osmen karini ilk ceyrek gibi korudu. 2. ceyreklte 2 bayram gecirmistik. Borsa dusmus kredi hacimleri azalmisti buna ragmen 160 milyon net kar yapmislar. Ismen bilancosu oncesi olumlu bir haber. 3. Ceyrek ise mukemmel basladi. Hacim ortalamasi neredeyse iki kati kredi talebi inanilmaz diyorlar. Musteri hesap acilislari ise cok artmis. Ben ikinci ceyrekte ilk ceyrege yakin bir net kar bekliyorum ama asil olay 3. ceyrekte olacak gibi…
Insanlardaki kumarbaz geni bir kez tetiklendimi geri donusu yok borsada para kaybetsede insanlar oynamaya devam edecekler kolay kolay borsadan kopamazlar 5 kusur milyon yatirim hesabi olmus bu geri dussede artarak devam edecektir , heleki yeni nesil bu islere daha merakli , ismen zaman zaman dussede favori hissem olmaya devam edeceksin
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri