Sayfa 479/674 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 5386 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    İkili dip vardı gerçekleşti şimdi trend yukarı zorluyor, bu güzel ama ben çanak görmüyorum. Ancak 3$ üstü baya heyacanlı olur
    İkili dip 2.53 dolar kırılınca aktif oldu. O ayrı ...
    Nisan başından bugüne gelen bir çanak var..
    Zaten tahtadaki formasyonlar hep yukarı yönlü Bir hedefe gelince bir diğer büyük formasyon tetikleniyor.. Tahtayı yapanın eline sağlık....
    2018 zirvesine gitmemesi için bir sebep yok. Tabi daha çok erken bunları konuşmak için..

Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    İkili dip vardı gerçekleşti şimdi trend yukarı zorluyor, bu güzel ama ben çanak görmüyorum. Ancak 3$ üstü baya heyacanlı olur
    Doğum sancısı bitmiş olabilir ben yokum Aselsanda başka hissede ralliye girdim kısmet ytd.
    Hisseyi yazmam nazar değmesin foruma da yazmam size bol şanslar Aselsanda.

3. ASELSAN AESA Radarın F-16 ÖZGÜR ile ilk uçuş tarihi belli oldu

https://www.savunmasanayist.com/mill...hi-belli-oldu/

4. Aselsanın dolar zirvesi yaklaşık 6$, şu anda 3$ larda. Yıl sonuna doğru dolar bazında %100 bir artış olabilir. Malum Aselsan adeten son çeyrekte tahsilatları kapattığı için rekor kırar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Saat üç üç buçuk arası ya herro yada merro!

6.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Aselsanın dolar zirvesi yaklaşık 6$, şu anda 3$ larda. Yıl sonuna doğru dolar bazında %100 bir artış olabilir. Malum Aselsan adeten son çeyrekte tahsilatları kapattığı için rekor kırar.
    Tahta da bir sürü yatırımcı var , tahta yapıcılar enayimi hisseyi 6 dolar yapıp millete para yedirsinler ? Ben bu adamları tanıdım ise asla bu kadar enayi değiller , onları başka türlü , teknik ile avlamanız lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Tahta da bir sürü yatırımcı var , tahta yapıcılar enayimi hisseyi 6 dolar yapıp millete para yedirsinler ? Ben bu adamları tanıdım ise asla bu kadar enayi değiller , onları başka türlü , teknik ile avlamanız lazım

Herhalukarda yatırımcı bir kazanırken tahta yapıcı on kazanır. Hisseye güven kaybı oluşursa tahtacı tek kale maç yapmak zorunda kalır. Bk. Sasa, Hektaş bu sebeple belini doğrultamıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Herhalukarda yatırımcı bir kazanırken tahta yapıcı on kazanır. Hisseye güven kaybı oluşursa tahtacı tek kale maç yapmak zorunda kalır. Bk. Sasa, Hektaş bu sebeple belini doğrultamıyor.
    Tahtacı katılımdan memnun değil , eksi gösteriyor , bunlar sasa hektaş’ın kılı olamazlar , o adamlar çok para kazandırdı , mukayese bile edilmez , bunlar anasının gözü , uyanık kurnaz tipler

Sayfa 479/674 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •