Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 759/926 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 7407 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by ysf49 Yazıyı Oku
    Degerli arkadaşlarım bugün itibariyle son kalan 30 bin tl lik kront hissesini sattım.yaklaşık 3 yıldir buradaydım.her gunü her anı beraber yaşadık.kirdiklarimiz oldu bizi kiranlar oldu.ama hepsi mazi oldu.Gider ayak sn lionnes1 kardeşime şunlari gözlemledigimi söyleyebilirim.borsa ve ekonomi konusunda gercekten çok bilgilisin.bir iki yil once bist 1500 iken 5000 olacak dediginde herkes gülmuştü haklı çıktın enflasyon konusunda muthiş fikirler ortaya koydun hepsi oldu dolar içinde dediklerin çıktı gercekten tebrik ederim.böylesine bilgili bir kişinin kront hakkında yanılması ise cok ilginç.Kızma ama seni bu tahtacınin spegi bile zannedenler olmustur.ama sen iyi bir insansin o mümkün degil.Bana göre spek ve lüfti sana acayip derece kıziyorlar sen onlara karsü direnen birisi olarak sana gıcık kapıyorlar.nedeni ise 27 tl den 79 .8 tl ye gittiginde nerdeyse hiç bu forumda yazmamışsin yine 33 tl den 138 tl ye gittiginde yine yazmamışın belki tesadüf dür dedim ama şu son iki gün 25 tl den 30 tl ye gitmesindede yazmamışın.Lionnes kardeşim sen gercekten bilgili ve iyi bir insansın senin kazanmanı ve bu dolandıricılari mafetmeni çok isterim.Cünkü her türlü hırsızlık dolandırıcilik var bunlarda.twetrda da amon olarak bunların alayını hallediyorsun ancak maddi ve şirket gucü bunlarda yasalarda spk da bunlardan yana.Yaş olarak senden büyük olarak kendini yıpratma uzun vadeci oldugunu söyluyorsun foruma ayda bir bak sağlık her şeyden önemli.birak pisliklerinde bogulsunlar.istedigi. fiyata gelincede kafalarına çak.Bu hisse beni 3 yılda 10 yaş yaşlandirdı.İnsaallah sn lionnes bu hisseden sen ve tüm ky kardeşlerim çook kazanırsınız.Allah cc. emanet olunuz.ytd
    Bu güzel cümleleriniz için çok sağolun sayın ysf49.

Sizin gibi doğal dürüst birisini tanıdığıma ayrıca ben de çok mutlu oldum bu forum sayesinde.

Umarım bundan sonraki yatırımlarınızda kat kat çok fazla kazanırsınız.

Sayın ysf49, sağlık konusunda söyledikleriniz ile ilgili olarak çok haklısınız zaten ben de pek umursamıyorum bu hırsızların yaptığı hareketleri artık, çünkü hedefime gelmeden satmayacağımı zaten defalarca kez yazdım . Artık sadece zaman geçsin diye buralara bi şeyler yazıyorum, karalıyorum bi şeyler kendimce .

Tekrar temennim şudur inşallah siz bundan sonraki yatırımlarınızda inşallah çok çok kazanırsınız.

Tekrar sağolun . İyi akşamlar dilerim .

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Brüt kar marjı yüzde 40 olan

yıllıık pazarlama masrafı ; 16 milyon tl olan ,

yıllık arge masarafı 7 milyon tl olan ,

yıllık cirosu 500 milyon tl, arge ve pazarlama toplamı = 25 milyon tl.

yıllık arge ve pazarlamanın , yıllık ciroya oranı yüzde 5 .

https://i.hizliresim.com/7h1dpno.PNG

SDTTR SDT TR UZAY VE UZAY SAVUNMA TEKOLOJİLERİ DENEN HİSSE

F/S; 20 F/K SI İSE 50 lerde fiyatlanıyor.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

SDTRR denen hisse ..

anlık

F/S; 34

F/K SI İSE 80 lerle fiyatlanıyor.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

3. bu hissedeki hırsızların ise dün ve bugün yaptığı soygunun büyüklüğü toplam yüzde 30 yaklaştı marj olarak . Yazıklar olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Yıllık 6 milyon pazarlama masrafı yapan ve arge yatırımı yapmayan , Papya tuvalet kağıdı pardo pardon. papil hissesi 600 milyon piyasa değerini geçmiş . F/S 13 le fiyatlınyor, F/K ise düşük çünkü yatırım faaliyetlerinden kar yapmış.. diğer faaliyelerinden yüksek kar yaptığı için F/K düşük çıkıyor.

Papya F/S , pardon pardon, papil F/S : https://www.hizliresim.com/fb0uxfu

https://i.hizliresim.com/iue1mvy.PNG

papya tuvalet kağıdı , pardon papil hissesi , F/S ;18 olmuş

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Halka arz izahnamesi incelediğim ve sabırsızlıkla beklediğim 2 tane Sasa Hekts potansiyelli şirket var..

Biri Tarkım Bitki Koruma ( 2 kurumsal ortağı var, Tarım Kredi Kooperatifleri ve Gübre Fabrikaları )

https://www.tarkimbk.com.tr/

Diğeri ise Ferbis Tarım Ticaret.. ( hekts ın bir iştiraki bu şirket )

https://ferbis.com.tr/

Bu 2 şirkettin finansallarını iyice inceledim ve Sasa ve Hekts potansiyel gördüm . Öyle de kolay kolay Sasa hekts potansiyeli demem her hisseye ben, ona göre Spek Bey. Sen de gir bu şirketlerin halka arzına , buralarda sürünme artık.

Ha halka arz olmalarını bekleyemiyorsanız da illa şu an borsada işlem gören potansiyelli , ucuz bis100 şirketleri istiyorsanız 2 hisse var büyük potansiyelli ve ucuz olan bana göre.

Biri SİSE diğeri SAHOL.

HIRSIZLAR, paraya doymak nedir bilmiyorsunuz , yıllardır HIRSIZLIK yaptınız.. ama

Size asıl çok daha büyük paraları kazanabileceğiniz 2 hisse söyledim biri Ferbis Tarım Ticaret diğeri Tarkım Bitki Koruma.

Halka arz olunca bu 2 hisse , gidin orda uzun vade bekleyin devasa paralar kazanacaksınız ...

bu hissenin yakasını bırakın artık HIRSIZLAR.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    5 haziranda yazmıştım bu yazıyı..

Spek Bey hadi bana bi iyilik yapta en azından bu 2 yeni halka arz olacak şirketleri kaçırmayayım.. malum senin hissen yüzden yıllardır onlarca fırsat maliyeti hisseleri kaçırdım..

Daha önce dediğim gibi ..

benim yeni sasa hekts kontolmatik adayım , daha halk arz olmadı .

Birisi FERBİS , diğeri TARKİM.

Şu an hala SPK nın halk arz onayındalar bu 2 hisse.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

6. ulan herfiler yine devre kesti..

bu hisseden ne zaman yüzümüz gülecek Spek Bey?

biz mezara girince mi?
    Son düzenleme : lionnes1; 08-08-2023 saat: 12:21.

7. Borssa istanbul geri alım endeksi oluşturlacak. bu endekse geri alım yapan şirketler eklenecek..

https://www.haberturk.com/borsada-ge...612564-ekonomi

Borsa istanbul yönetimine benden bir tavsiye..

Devre kesen hisseleri içeren endeks te oluşturun. Bu hisse birinciliğe oynar devre kesici konusunda.

8. Dolar neredeyse bir aydır baskılnıyor..

Temmuzda enflasyon çift hane gelmişti , Ağustos enflasyonu da çift hane bekliyorum.

27 lira olan dolara sadece yüzde 10 eklesek bile 30 lira eder.

Doların şu an , enflasyon hesabıyla minimum 30-35 lira olması gerekir. Daha önce dediğim gibi , yerel seçimlerden hemen sonra dolar minimum 40 lira olacak, bana göre, benim hesabıma göre.

beklentim doların seçimlerden sonra 40 lira ile 50 lira arasına geleceği.

yani 8 ay içinde 40 lira ile 50 lira arasında bir yerde olmasını bekliyorum doların .

Enflasyon ortada. hesap kitap ortada.

Sayfa 759/926 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •