Sayfa 37/135 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon
Arama sonucu : 1073 madde; 289 - 296 arası.

Konu: İstanbul Kapalıçarşı Spot Döviz-Altın Piyasalarında Tecrübe Paylaşımı

  1. Prof Demirtaş

    " Vurdu Gol Oldu " "Ağlar adeta yırtıldı"





    ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Buket Aydın'ın kendisine yaptığı göndermeye sosyal medya hesabından yanıt verdi.

    Aydın, Demirtaş'ın Yunanistan adalarından yaptığı tatil paylaşımlarını alıntılayarak "Hiç Çeşmeâ€â•ye gitmemiş herhalde…" notuyla paylaştı.

    DEMİRTAŞ'TAN AYDIN'A YANIT

    Özgür Demirtaş ise daha önce Aydın'ın gündeme geldiği "patronunun kredi kartını kullandığı " iddiasına gönderme yaparak, "Kredi kartım bana ait" yanıtını verdi.

    Özgür Demirtaş'tan 'Hiç Çeşme'ye gitmemiş' diyen Buket Aydın'a: 'Kredi kartım bana ait'

    Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Twitter hesabından kendisine göndermede bulunan Buket Aydın'a yanıt verdi.

    AYDIN'DAN YANIT

    Demirtaş'ın 'Kredi kartım bana ait' yanıtının ardından Aydın, şu ifadeleri kullandı:

    "Şu üsluba yanıtımdır. Okan Bayülgen'in programında bahsettiğin kart veriyorlar konusu; benimle alakalı bir konu değildir. Senelerdir medya patronlarına yalakalık yapan bazı dinozor genel yayın yönetmeni ve yazar erkeklerin bu kartları kullandığından bahsetmiştim. Konuşmamın tamamını izleyen ve biraz beyni olan herkes bunu anlar. Ayrıca kendi kartın ama paraları nerelere yaltaklanarak kazanıyorsun o belirsiz... Zira bu kadar milliyetçiliğin gündem olduğu dönemde sanki Türkiye de hiç bir şey yokmuş gibi Yunanistan seviciliği yapman neye hizmet ettiğinin bir kanıtı. Ayrıca senin tarafında bir kadına böyle bir üslupla konuşulsa kadına şiddet diye kendini parçalayacak olan sen yine hem kaliteni hem de kapasiteni belli ettin. Yalakalarınla sanal dünyada mutluluklar"

    https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/...na-ait-2106357





    az kalsın Sarıgül'ün gelini / CHP camiasının yengesi olacaktı


    buket aydın
    @buketaydin
    Özgür, bana verdiğin yanıt kumaşını ortaya koydu. O çok övündüğün organın; övündüğün kadar çalışmıyor hani iki kulağının arasında olan. Kaliteni bir tweetimle ortaya çıkardım. Yalaka ve beynini kiraya vermiş muhaliflerin seni övmesi gerçeği değiştirmez…
    @ProfDemirtas

    .............

    olay yeri değerlendirmesi

    Son düzenleme : riko66; 07-08-2023 saat: 21:59.

  2. chp'yi sevindiren yeni kararname....

    Mücevher ithalatına 'ek mali yükümlülük' getirildi




    Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla AB ve serbest ticaret antlaşması imzalanmayan ülkeler harici yapılacak mücevher ithalatına yüzde 20 'ek mali yükümlülük' getirildi.

    Mücevher ithalatına 'ek mali yükümlülük' getirildi

    Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla AB ve serbest ticaret antlaşması imzalanmayan ülkeler harici yapılacak mücevher ithalatına yüzde 20 'ek mali yükümlülük' getirildi.

    Mücevher ithalatına 'ek mali yükümlülük' getirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan karara göre AB ve serbest ticaret antlaşması imzalanmayan ülkeler harici yapılacak mücevher ve kuyum ithalatına yüzde 20'lik ek mali yükümlülük getirildi.


    Karara göre ek yükümlülük gümrük idarelerince ithalatta alınan gümrük vergileri ve diğer ek mali yükümlülüklerden ayrı olarak tahsil edilecek ve genel bütçeye irat kaydedilecek.

    HABER MERKEZİ



    https://www.gazeteduvar.com.tr/mucev...-haber-1631856





    mmm harika olmuş

  3. İstanbul Halkı TAKSİ PLakası Koleksiyoncularını/Baronlarını Beslemek Zorunda Mı ?



    Eyüp Aksu: Kontak kapatacağız, zammı kabul etmiyoruz'MUŞ

    İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu UKOME kararına tepki gösterdi. Aksu, "Kontak kapatacağız, bu zam oranını kabul etmiyoruz" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplu ulaşım zammı gündemiyle olağanüstü toplandı. Toplantının ana gündem maddeleri; toplu ulaşım zammı, taksi indi bindi parası ve okul servis ücretleri oldu.

    İstanbul'da toplu taşıma ve taksi ücretlerine zam geldi. Buna göre; tam bilet 9,90'dan 15 TL'ye, öğrenci 4,83'ten 7,32 TL'ye çıktı, metrobüs 22,25 TL'ye, taksi açılış ücreti 19,17 TL'ye indi-bindi ücreti 70 TL'ye yükseldi.

    AKSU ZAMMI BEĞENMEDİ: 'KONTAK KAPATACAĞIZ'

    Alınan zam kararı ise İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'yu tatmin etmedi. UKOME toplantısını terk eden Aksu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada "Kontak kapatacağız, bu zam oranını kabul etmiyoruz" dedi.

    Ne olmuştu?

    Geçen haftaki UKOME toplantısında uzlaşı sağlanamadığı için zam kararı çıkmamıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşıma yüzde 57 zam önermiş, İstanbul Taksiciler Odası yüzde 100 zam istemiş, UKOME’deki bakanlık temsilcileri ise yüzde 40 demiş ve uzlaşı çıkmamıştı.

    https://www.gazeteduvar.com.tr/eyup-...-haber-1631917

    Ankarada zamdan sonra indi bindi 50 TL olmuş...

    İstanbulda 70 tl , yani % 40 pahallı ...

    herhalde İstanbuldakilere patronlar/devlet daha fazla maaş/ücret/aylık veriliyor olabilir mi ?

  4. yuppi sosyal sigortlar reformundan/kazığından/rezaletinden sonra

    sırada

    geniş çaplı vergi reformu gelecek...

    çok kazanandan çok alıyorduk ,

    şimdi de çok daha fazla alacağız ,

    bu reformun ana fikri olacakmış...

    tıpkı sosyal demokratların süper fikirinde olduğu gibi...




    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eylül ayında kamuoyuna duyurulması beklenen Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında istişarelerin sürdüğünü ve OVP'nin eylül ayının ilk 10 gününde açıklanacağını söyledi. Yılmaz, doğrudan vergilerin artılıp, dolaylı vergilerin azaltılarak vergi sisteminin modernize edilmesi gerektiğini belirtti.

    Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Önceki Orta Vadeli Programlardan farklı olarak, toplumun değişik kesimlerinin yeni döneme ilişkin beklenti ve önceliklerini istişare toplantılarıyla dinlediklerini anlatan Yılmaz, bunların OVP'ye yansıtılacağını söyledi.

    Yılmaz, OVP'nin üç ayaklı olacağını belirterek, şu bilgileri verdi:

    "Bir para politikasının genel çerçevesi var. Detayları tabii ki Merkez Bankasının uhdesinde. Maliye politikasının detayları var. Bütçe, bütçedeki rakamlar hepsi var OVP'de. Bir de tabii ki üçüncü ayak olarak yapısal dönüşümler var. Rekabet gücünü, verimliliği artırıcı, Türkiye'yi dünyada daha avantajlı konuma getirecek tüm değişim ve dönüşümler. Yapısal dönüşümler, vergi reformundan tutun eğitimdeki dönüşümlere, hukuk alanında özellikle ekonomiyi ilgilendiren değişikliklerden yatırım ortamını iyileştirmeye daha çok verimliliği, rekabet gücünü, ekonominin potansiyelini geliştirici her türlü köklü değişimi kapsıyor olacak."

    "İSTİŞARELERİN BİR KISMINI BİTİRDİK"

    OVP'nin muhtemelen eylül ayının ilk 10 gününde açıklanacağını, bunun biraz da çalışmaların seyrine bağlı olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti:

    "İstişarelerin bir kısmını bitirdik. İş dünyası, işçi kesimi, memurlar ve muhasebecilerle görüştük. Şimdi önümüzde tarım ve finans kesimiyle görüşme var. TZOB ve birlik başkanlıklarıyla bir görüşmemiz olacak. Henüz tarihini tam belirleyemedik ama kısa bir süre içerisinde Tarım ve Orman Bakanımızla birlikte görüşmeyi planlıyoruz. Finans kesimiyle olan görüşmemizi ise cuma günü İstanbul'da, İstanbul Finans Merkezi'nde yapacağız. Bankalar Birliği, kamu-özel sektör temsilcileri, banka genel müdürleri dolayısıyla finans kesimini temsil eden önemli aktörler olacak. Onların önümüzdeki 3 yıla ilişkin bakışı, beklentileri konuşulacak. Bir de TOBB ile bir organizasyon düşünüyoruz, bütün illerden başkanları davet edecekler, belki de tam gün ayıracağız. Bütün illerin, bölgelerin sorunlarını beklentilerini de almış olacağız."

    "BU VERGİ SİSTEMİNİN MODERNİZE EDİLMESİ GEREK"

    Yılmaz, OVP'de büyüme, istihdam ve enflasyona ilişkin hedefleri hükümetin Merkez Bankası ile birlikte belirlediğini vurgulayarak, beklenen enflasyon rakamına ilişkin son bir güncelleme yapıldığını, 2025'e kadar belki küçük güncellemelerin olacağını ve 2026'da ise enflasyonu tek haneli rakamlara düşürme perspektifine sahip olduklarını kaydetti.

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, vergi reformuna ilişkin soruya ise "İşveren ve işçi kesimi de 'Vergi sistemine yeniden bakılsın' diyor. Hem işçi kesiminin hem işveren kesiminin doğrudan vergilerin artması, dolaylı vergilerin ise azalması yönünde ortak bir talebi var. Önümüzdeki dönemde, bu yönde birtakım çalışmalar yapılması gerekiyor. Bu vergi artışı azalışı değil. Bu vergi sisteminin modernize edilmesi, güncellenmesi, sadeleştirilmesi, daha dengeli hale getirilmesi diyelim." yanıtını verdi.

    Odatv.com

    https://www.odatv4.com/ekonomi/eyvah...yolda-92544930



    Eski reis adayı KK şimdiden desteği vermeye hazır gözüküyor...

  5. Cim com bugün kupada 2. eleme maçını yapıyor...

    hakem rakip takımın NİZAMİ golünü İPTAL ettmiş..

    şaşırdık mı.


    video : https://twitter.com/golkoliktv/statu...93904404676608

    Fenerli,hödükler, 7-8 puan öndeyken

    ligde hiç bir iddaları olmayan takımlara yenilerek bunları lig şampiyonu yapmışlardı...

    Ali başkan öyle bir hırslanmış ki ...cimcomun ödediği fiyatların İKİ KATINDAN FAZLA ödemelere hazır olduğuna dair medyada çıkan haberler var...

    sonra bakıyorsun bir türlü anlam verilemeyen % 100'den fazla rakamlar...

    ya Feneri içerden ve aradakiler tabi ki transfer teklifinde bulunulan topçu ve bağlı olduğu klüp veya ferdi olarak

    müştereken gıygıy da gıy gıy

    bir de güzel masallar anlatıyorlar...

    klübümüz İKİBİN'e yakın spor okulu kurdu-sponsor oldu falan filen ..

    .nerede orada takımlara kazanılan gençler...

    yok...

    illaki aradaki komisyonculara-her türlü çeriden dışarıdan işbirlikte olanlara /çıkar birliği yapanlara paralar ödensin dursun...

    borçlar arşı alemi delsin...

    ondan sonra Ali Başkan isyan etisin ,şu devalasyona bir çare bulunsun , kulübün borcu artıyormuş...

  6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    gayet normal

    korsan taksicilerin de götü kalkmış

    zamdan önce 6-7 km için haftaiçi

    -duygu 150 tl

    -tukuaz 100 tl

    -normal taksiyle 70tl

    öpen öpene

    ne demişler

    sevişmeyi bilmiyorsan yatağa girmeyeceksin...



  7. normal graf



    logaritmik graf

    Rusya ile ihracat yapanları zor duruma düşürecek gelişme ...

    Serbest piyasada Dolar-Ruble kuru 110'a dayanmış..

    Özelikle açık hesap çalışan sanayicilerin etekleri tutuşmuş...

    Arka kapı para transfelerinde % 0.5-1 olan komiyonlar anasının nikahınaulaşmış...

    Oysa geçen sene yaz aylarında ,kur 55- 60'lar civarındaydı...

    Şimdi kış başı Putin'in ertelediği doğal gaz parasını isteyip istemiyeceği merak konusu olmuş...
    Son düzenleme : riko66; 12-08-2023 saat: 10:50.

  8. Sakalcı/Hanutçu/Hemşir/Gazatacı/İnternet Medyası Kalantoru Soner Beg,

    Merhum Rafael Sadi'den sonra Yahudi Partner olarak Avukat/İşadamı Doğan Kasadolu ile yola devam kararı almış olmalı...



    İlk bombası ,vatana millete hayırlı olsun..

    ( https://eksisozluk1923.com/dogan-kasadolu--1582344 )



    https://www.odatv4.com/guncel/ince-d...cyuzu-96238840
    Son düzenleme : riko66; 12-08-2023 saat: 10:51.

Sayfa 37/135 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •