Sayfa 791/1003 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    5 yıldır bitmiyor , vergi yasak , ülke büyük selin onunde durulmaz
    venezuella'nın bugünkü duruma nasıl geldiğini araştır bundan sonra olacakları da görürsün, boşuna dostum maduro olunmuyor..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Deneme yaptım hiç bir sorun yok
    Bilgilendirme için teşekkürler. Mobil üzerinden başvurduğumuz "ihtiyaç kredisi" bölümündeki limit artışları, nasıl oluyor. Hesap hareketlerine mi bakıyorlar yoksa çekilen krediler üzerinden değerlendirme yapılıp, otomatik şekilde ihtiyaç kredisi çekme limitleri arttırılıyor mu? Veya direk şubeye gitmek gerekiyor mu? Kredi kartı limit arttırma oluyor fakat ihtiyaç kredisinde olmuyor. Keza menüden kaldırmışlardı, şimdi baktım tekrardan ulaşılabiliyor. 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeye izin veriyor, daha fazla arttırmak için ne yapmalıyız.

Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Bilgilendirme için teşekkürler. Mobil üzerinden başvurduğumuz "ihtiyaç kredisi" bölümündeki limit artışları, nasıl oluyor. Hesap hareketlerine mi bakıyorlar yoksa çekilen krediler üzerinden değerlendirme yapılıp, otomatik şekilde ihtiyaç kredisi çekme limitleri arttırılıyor mu? Veya direk şubeye gitmek gerekiyor mu? Kredi kartı limit arttırma oluyor fakat ihtiyaç kredisinde olmuyor. Keza menüden kaldırmışlardı, şimdi baktım tekrardan ulaşılabiliyor. 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeye izin veriyor, daha fazla arttırmak için ne yapmalıyız.
    sky limitinize bakın benimki 975.000
    tüm kredileri oradan yönetebiliyorsunuz
    sizinki kaç bilmiyorum
    sky limitten talep ederseniz daha yüksek veriyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Hsbc kkm %34 faizle 1 milyon 215 bin az önce bağladım , kalan 600 bin liramla borsada al-sata devam edicem...
    468 bin lira kârla ilk Kkm maceram sona erdi , 2 milyon basmadığıma çok pişman oldum maliyetim süperdi (19.5194) 800 bin lira kazanacaktım 3 ayda...

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    468 bin lira kârla ilk Kkm maceram sona erdi , 2 milyon basmadığıma çok pişman oldum maliyetim süperdi (19.5194) 800 bin lira kazanacaktım 3 ayda...
    Usd bazlı kazanç sıfır değil mi?

Alıntı Originally Posted by karamsar kedi Yazıyı Oku
    Usd bazlı kazanç sıfır değil mi?
    Aynen sıfır, paramın değerini korumuş oldum.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    mudiz ' de % 33.5 nema görüküyor da , ünlü jo getiri üzerinden kendine komisyon margarinliyor galiba... ünlü jo kullanan var mı ? 33.5 net değil o zaman... hella sis farları eşliğinde
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    mudiz ' de % 33.5 nema görüküyor da , ünlü jo getiri üzerinden kendine komisyon margarinliyor galiba... ünlü jo kullanan var mı ? 33.5 net değil o zaman... hella sis farları eşliğinde
    0.5'i kesiyormuş
    33 kalıyor yani

Sayfa 791/1003 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •