-
Komik ama zarar yazan şirketlerin önümüzdeki süreçte daha çok prim yapma ihtimali bile var.
-
Bu ya İtalyadaki gibi bir defaya mahsus yapılır veya kazançlara uygulanacak vergi dilim ve oranlarında değişiklik , üretim/finans sektörüne göre ayrıcalık gösterebilir. Demedi demeyin.
-
Böyle bir vergilendirme adilmidir , kimine göre evet kimine göre hayır. Bana göre hayır. Tetikte olmak gerekir.
-
Adil degil tabi ki. Gecen sene de Ispanya aynisini yapti BBVA ve Santander'a. %5 vergi 2023 ve 2024 karindan. Avrupa bankalari %10 yemisti o zaman. Euro Banks ETF'em %4 yedi simdi Italya'dan.
-
ortada böyle bir haberin dedikodusu bile yok nereden çıkartıyorsunuz bu vergi konusunu ?
-
Dedikoduya gerek yok, gercek. Dun gectiler Italyadakini. Ispanya'daki de gecen sene.
-
ne gerçek ? Türkiye'de diyorum böyle bir haber mi çıktı ? kendi kendinize fikir jimnastiği yapıyorsanız o başka tabi
-
Şu an için bir öngörü. Ancak ekonomi kanallarında yavaş yavaş konuşulmaya başlandı. Yakında yüksek perdeden seslendirilmeye başlanabilir. Ha olurmu olmazmı o ayrı konu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri