Yolumuz uzun, aþkýmýz bitmez
Tofaþk yola devam
Yolumuz uzun, aþkýmýz bitmez
Tofaþk yola devam
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Stellantis grubu araclari nezaman bilancoya yansiyacak seneye mi yoksa 3.ceyrekte mi?
Beyler hanýmlar, neden Froto deðil de Tofaþ alýyorsnuz? Var mý özel bir sebebi? Ýkisini birden alanlar da var, biliyorum.
Ýhya edecek.
Ytd
Alnus Yatýrým, AKBNK, PGSUS, TOASO, GESAN ve AGHOL’ü model portföyünden çýkarýrken, EREGL'yi ekledi. Aracý kurum ayrýca endeks yýlsonu hedefini 9000'e çekerken tavsiyesini AL'dan TUT'a indirdi.
ALNUS demek Ereðli 40 tl aldýklarýný çýkmak istiyor. alnusun çok mu lotu varmýþ toaso da hahahahahaha.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
https://www.milligazete.com.tr/haber...iyasada-olacak
Belli ki haberde içeriden bilgi alýnmýþ.
Tofaþ fabrikasýnda yeni modeller için hatlar kuruluyor .
Yeni modeller ve mevcut modeller için 30 Aðustos sonrasý hýzlý hareket edileceðini düþünmekteyim. Çalýþma daha hýzlanacaktýr.kapasite artýrimi yapýyorsun. Vardiya sayýsý artýrabilir.yeni personel alýnýr.
Tofaþ bunlarý fazlasýyla yapacak güçte .
Hadi bakalým deðiþtir. ( Ahmet Mergen)
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Bunun derdi ne
Yer Ýmleri