Sayfa 67/330 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 529 - 536 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. İşbankası işmeni kredili işlemler listesinden çıkartmamasına rağmen, benim özkaynak oranım -%22 ye düşürülmüş bugünkü attıkları mailde teminata konu olacak hisse senetlerinde işmen %90 olarak hala görünüyo, işbankasından işlem yapıp bu şekilde olan var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Endeks için mi?
    İkisi içinde

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bence beklenen düşüş acikcilar çıkıyor olabilir kağıttan.Ama böyle bir kağıda para bastıracak çok kurum olabilir,özellikle karlı diğer kağıtlardan..İşlem hacmi krediler halka arzlar viop varant işlemleri devam ediyor.Yani kumbaraya akış aynen devam.3/5gune kağıt yolunu çizer gider bence hakettiği yere doğru.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Şu VBTS ye bir ben mi ayar oldum yoksa ayar olmalık bir durum yok mu?

Kardeşim 7 FK lı bir şirkete nasıl balon muamelesi yapabilirsin ya?

Diğer VBTS li şirketlere bakıyorum en az 50 FK lar

5.  Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Şu VBTS ye bir ben mi ayar oldum yoksa ayar olmalık bir durum yok mu?

Kardeşim 7 FK lı bir şirkete nasıl balon muamelesi yapabilirsin ya?

Diğer VBTS li şirketlere bakıyorum en az 50 FK lar
    Saçmalık zaten. Bırak gidiyorsa gitsin. Ancak olması gereken fiyata gelmiş hisse.

6.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Saçmalık zaten. Bırak gidiyorsa gitsin. Ancak olması gereken fiyata gelmiş hisse.

Çok sert yukarı gitti, bir haber olması lazım ki düzeltmesini yapsın. Kap haberi de bahanesi oldu. Dün verdiklerimi bugün yerine koydum. Endekste de işmende de büyütülecek bir problem yok. Teknik olarak düzgün işliyor. Biraz soluklanması daha sağlıklı diye düşünüyorum.

7. Kredili olanlar bugün kapandıysa (normal şartlarda kurumların kredili malları sattırması veya nakit istemesi gerekir, yoksa spk neden bu kararı alsın değil mi, yersen) yarın kaldığı yerden devam eder diye düşünüyorum.

Maalesef ülkemizde yatırımcıyı koruması gereken kuruluş hırsızları korumak üzere çalıştığı için artık zerre güven uyandırmıyor böyle kararlar. Zaten açığa satış yasak değil miydi yahu Yedik mi, bilmem yediniz mi? Bakınız sayas tahtası. Güya o da vbts kapsamında. Vbts kararından sonra gerçekleşen hacim tarihi zirvesinde. Yersen, yemezsen little little into the middle. Ne vereyim abime...

8.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Çok sert yukarı gitti, bir haber olması lazım ki düzeltmesini yapsın. Kap haberi de bahanesi oldu. Dün verdiklerimi bugün yerine koydum. Endekste de işmende de büyütülecek bir problem yok. Teknik olarak düzgün işliyor. Biraz soluklanması daha sağlıklı diye düşünüyorum.
    Bende tam tersi bugün yarısını boşalttım, yarın çıksa da kalanı için, düşerse de sattıklarım için sevinirim. 🤨
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 67/330 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •